Antena 3 CNN Actualitate Social Eroul Zilei: Echipa Haws Of România, pe aripile succesului

Eroul Zilei: Echipa Haws Of România, pe aripile succesului

Eroul Zilei: Echipa Haws Of România, pe aripile succesului
Sursa foto: Foto: Facebook/George Rotaru
12 Iun 2017   •   11:39

Numele ţării noastre răsună mândru în văzduh după ce sportivii Aeroclubului României stabilesc performanţă după performanţă. Nu o spunem noi, ci o spune o lume întreagă.

Echipa de înaltă acrobaţie aeriană a Aeroclubului României "Hawks of Romania" a participat, cu patru avioane Extra 300L, alături de alte 11 echipe din întreaga lume, la Aerobatic Challenge 2017 în China şi a fost recompensată cu premiul "Best visual creativity award". Echipa de succes este formată din George Rotaru, liderul echipei, Andrei-Mihai Şerbu, Attila Gogger şi Cristian Iorgov.

George Rotaru iubește avioanele încă din copilărie, când le vedea pe cer din curtea casei bunicilor. El este din 2009 Directorul General al Aeroclubului României, este instructor de zbor pe avion și planor, pilot de acrobație - cap al formației Hawks of Romania și, nu în ultimul rând, unul dintre „creierele" mitingului aviatic pe care îl vedeți de câțiva ani pe Aeroportul Băneasa- BIAS. Doi dintre membri Hawks of romania sunt astăzi alături de noi. George Rotaru şi Andrei-Mihai Şerbu.

×
Subiecte în articol: previziuni
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close