Antena 3 CNN Actualitate Social Eroul Zilei: Nadina Bendea sau pasiunea pentru poezie adunată într-un volum

Eroul Zilei: Nadina Bendea sau pasiunea pentru poezie adunată într-un volum

Eroul Zilei: Nadina Bendea sau pasiunea pentru poezie adunată într-un volum
Sursa foto: Foto: Facebook/Nadina Bendea
21 Aug 2017   •   11:32

La 17 ani, o adolescentă din Timiş îşi lansează prima carte de poezii. O tânără pasională şi activă, Nadina Bendea mărturiseşte că pasiunea ei pentru scris nu este însoţită şi de cea pentru citit.

Inspiraţie îi vine din bucuriile vieţii, pentru care nu există limită. Tânăra iubeşte dansul, muzica şi fotografia.

Toate fotografiile din cartea pe care a scris-o sunt realizate chiar de ea. Chiar dacă pare o fire dură şi băieţoasă, Nadina este o fată sensibilă, apropiată de natură şi de familie.

„Chiar dacă par o fată "dură/băieţoasă/puternică" sufletul meu este încărcat cu o mare sensibilitate, iubesc să stau de vorbă cu oameni şi oameni despre lucruri mature care de cele mai multe ori m-au inspirat şi în poeziile mele -întotdeauna am grijă de "cei 7 ani de acasă", îi dovedesc de câte ori am ocazia -iubesc animalele, oricare ar fi acestea -iubesc natura, muntele în special şi plimbările prin pădure -iubesc să fac fotografii, toate imaginile din cartea mea sunt realizate de mine, la fel şi coperţile cărţii, imaginaţia îmi aparţine -îmi place să încing atmosfera mereu, îmi place să dansez -uneori fac întreceri cu bunicul meu la fluier -mereu provoc râsete în jurul meu şi chiar şi atunci când trebuie să fiu serioasă, uneori nu reuşesc”, declară tânăra despre ea.

 

×
Subiecte în articol: Eroul Zilei previziuni
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close