Antena 3 CNN Actualitate Social Eroul zilei: Regizorul cu dizabilități care a arătat că nimic nu e imposibil

Eroul zilei: Regizorul cu dizabilități care a arătat că nimic nu e imposibil

Eroul zilei: Regizorul cu dizabilități care a arătat că nimic nu e imposibil
de M.Z.    |    04 Apr 2017   •   11:48

Eroul zilei de azi este Tedy Necula. Tânărul de 25 de ani a ţinut morţiş să le arate tuturor că nu există dizabilitate care să te împiedice să fii un regizor bun. 

Tedy Necula îi inspiră pe ceilalţi să-şi caute şi să-şi găsească echilibrul în ei înşişi. Ştie din experienţa proprie că viaţa are suişuri şi coborâşuri, dar că niciodată nu trebuie să arunci prosopul în timpul luptei şi că important este felul în care reuşeşti să depăşeşti orice moment dificil. 

De când s-a născut, suferă de tetrapareză, din cauza medicului care a asistat-o pe mama lui la naştere. Asta nu l-a împiedicat însă să-şi urmeze visurile. 

Tedy Necula este regizor, producător şi speaker inspiraţional. Şi-a pus semnătura pe numeroase scurt-metraje, campanii sociale sau spoturi. De câţiva ani însă, îşi doreşte să facă un lung metraj. Mai are un pas până la a-şi putea împlini visul: să facă rost de cei 50.000 de euro necesari. A strâns deja jumătate din sumă, iar pentru cealaltă jumătate, Tedy aşteaptă sprijinul companiilor mari, a eventualilor sponsori.

×
Subiecte în articol: Eroul Zilei previziuni
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close