Antena 3 CNN Actualitate Social Eroul Zilei: Românul care îl provoacă pe Zuckerberg

Eroul Zilei: Românul care îl provoacă pe Zuckerberg

Eroul Zilei: Românul care îl provoacă pe Zuckerberg
Sursa foto: Foto: Facebook/Ionuț Budișteanu
18 Apr 2017   •   11:49

Un inventator şi un geniu în informatică, Ionuţ Budisteanu este unul dintre cei mai inteligenţi români. S-a întors de curând din SUA şi are mari perspective de viitor în privința platformelor de socializare.

La 19 de ani, Ionuț Alexandru Budișteanu uimea America cu invenţiile lui, iar acum îi lansează o provocare lui cu Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook.

SkyHub se numeşte invenţia tânărului vâlcean şi este o platformă socială ce doreşte să revoluţioneze forumurile de pe internet. Tânărul antreprenor are mare încredere în învenţia lui şi crede că în următorii cinci ani ar putea ajunge printre primele 100 site-uri din lume.

În urmă cu patru ani, la Intel International Science and Engineering Fair în Phoenix, Ionuţ Budişteanu a câştigat marele premiu în valoare de 75.000 dolari pentru un proiect despre maşini fără şofer. În acelaşi an, Ionuţ a fost nominalizat de revista Time drept unul dintre cei mai influenţi tineri ai lumii. Printre cele mai mari proiecte ale lui Ionuţ se numără un dispozitiv care le permite persoanelor fără vedere „să vadă" cu limba, un sistem antivirus, un software pentru clienţii de torrent sau un software pentru localizarea calculatoarelor furate.

×
Subiecte în articol: Eroul Zilei previziuni inventii
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close