Antena 3 CNN Actualitate Social HOROSCOP. Previziuni și evenimente pentru nativii din zodiac în anul 2019. Vești excelente pentru Lei, Balanțe, Capricorni și Vărsători

HOROSCOP. Previziuni și evenimente pentru nativii din zodiac în anul 2019. Vești excelente pentru Lei, Balanțe, Capricorni și Vărsători

HOROSCOP. Previziuni și evenimente pentru nativii din zodiac în anul 2019. Vești excelente pentru Lei, Balanțe, Capricorni și Vărsători
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
23 Noi 2018   •   12:02

HOROSCOP. Cum arată previziunile astrologice 2019 pentru fiecare zodie în 2019. Vești excelente pentru unele zodii”

HOROSCOP. Berbec

Din punct de vedere social, nativii Berbec vor avea parte în 2019 de momente de revelație, partea bună este că după ultimii ani de agitație sentimentală, socială etc., o să vă bucurați în liniște.

HOROSCOP. Taur

Taurii tineri pot prinde o bursă, pot să intre acum pe un nou tărâm de cunoaștere, dacă veți da curs unei plecări în străinătate, va fi pentru a vă îndrăgosti acolo. Capitolele cele mai importante anul acesta pentru voi sunt: afectiv, profesional, studii, cercetare, copii, familie.

HOROSCOP. Gemeni

Anul 2019, în ansamblu, pentru nativii Gemenii este un an de evoluție, cele mai vizate sectoare de evoluție sunt: bani, carieră, sănătate și iubire. De la caz la caz , importanța acestora diferă.

HOROSCOP. Rac

Sunteți predispuși să întâlniți oameni noi, influenți, dornici de a vă ajuta necondiționat, care dispun de o situație financiară bună, o să fiți remarcați și propulsați social.

HOROSCOP. Leu

În horoscop 2019, cea mai mare evoluție se va înregistra pe partea profesională, încercați totuși să nu vă neglijați sănătatea. Leii în 2019 vor cere ce este al lor, dacă drepturile vă vor fi lezate, nu veți mai lăsa de la voi, o să acționați.

Mai multe, pe Zodiacool.ro.

×
Subiecte în articol: nativi previziuni Horoscop
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close