Antena 3 CNN Actualitate Social Jandarmeria, mesaj pentru protestatarii din Bucureşti: "Fiți responsabili! Protejați-vă sănătatea! Respectați legea!"

Jandarmeria, mesaj pentru protestatarii din Bucureşti: "Fiți responsabili! Protejați-vă sănătatea! Respectați legea!"

Jandarmeria transmite un mesaj pentru persoanele care vor să participe la protestele anunţate sâmbătă, în Bucureşti, după imaginile tulburătoare cu evacuarea de urgenţă a pacienţilor de la Spitalul Foişor.

Jandarmeria, mesaj pentru protestatarii din Bucureşti: "Fiți responsabili! Protejați-vă sănătatea! Respectați legea!"
de Claudia Popovici    |    10 Apr 2021   •   13:48

Mai multe persoane şi-au exprimat intenția de a participa la proteste în București, revoltați find de imaginile tulburătoare difuzate, vineri seara, la Antena 3, cu zeci de pacienți evacuați de urgență, unii din ei recent operaţi, în frig, pe motiv că Spitalul de Ortopedie Foişor din Bucureşti trebuie să devină spital suport COVID-19.

În acest context, Jandarmeria transmite un mesaj protestatarilor, pe care îi îndeamnă să fie responsabili şi să respecte legea.

"Misiunea noastră se termină atunci când ajungeți, în siguranță, acasă. Fiți responsabili! Protejați-vă sănătatea! Respectați legea!", transmite Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti pe Facebook.

 

×
Subiecte în articol: protestatari București
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close