Antena 3 CNN Actualitate Social Joi, 26 octombrie, cea mai fericita zi a anului 2017

Joi, 26 octombrie, cea mai fericita zi a anului 2017

Joi, 26 octombrie, cea mai fericita zi a anului 2017
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
26 Oct 2017   •   00:10

Din punct de vedere astrologic, ziua de mâine este considerată cea mai fericită zi din 2017. Pentru că Soarele va face conjuncție cu Jupiter (în Scorpion, la gradul 03).

Pozița Soarelui arată zodia în care ne naștem. Imaginează-ți că în sistemul solar este un ceas cu 12 “ore (“zodii), iar Soarele este în vârful acului principal. Dacă în ziua când te-ai născut, Soarele se mișcă într-o “oră”, atunci aceea îți este zodie. Soarele stă o lună într-o “oră”. Zodia arată partea noastră esențială, ce știm noi sigur despre noi, scheletul de energie pe care construim fundamente în viață, scrie astrologul Daniela Simulescu pe blogul personal.

Jupiter este cea mai mare planetă din sistemul nostru Solar, considerata “Marele benefic”. Atrage sanse, oportunitati, expansiune. Boabele de porumb au nevoie de ceva sa devina floricele. Jupiter este acel ceva din punct de vedere astrologic. Jupiter este Zeus, zeul zeilor.

Daca Soarele sta o luna intr-o “ora” a ceasului ceresc, Jupiter sta un an acolo. Si gandeste-te ca se intalnesc o singura data pe an la acelasi grad, in aceeasi zodie. Cu alte cuvinte avem o conjunctie astrala rara care aduce usurare, bucurie, optimism, curaj, indrazneala, speranta, expansiune.

×
Subiecte în articol: astrolog
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close