Antena 3 CNN Actualitate Social Lovitură pentru cariera muzicală a preotului Pomohaci: „Fug primarii de el ca dracu' de tămâie”

Lovitură pentru cariera muzicală a preotului Pomohaci: „Fug primarii de el ca dracu' de tămâie”

Lovitură pentru cariera muzicală a preotului Pomohaci: „Fug primarii de el ca dracu' de tămâie”
24 Iul 2017   •   22:14

Cariera muzicală a preotului Pomohaci are de suferit în urma scandalului sexual cu minori în care a fost implicat. Primarii localităților nu mai vor să audă de Pomohaci, la spectacole. 

Primarul orașului Târgu Neamț, Daniel Harpa susține că în nici un caz nu l-ar mai invita pe preot să mai cânte la Zilele orașului de anul acesta, deși Pomohaci a susținut anul trecut un concert de colinde în ajunul sărbătorilor de Crăciun, potrivit Adevărul.

„Am auzit că el şi-a exprimat dorinţa, dar este exclus să-l invităm la Zilele oraşului. La concertul de colinde de anul trecut, organizat de directorul Casei Culturii, nu am fost prezent pentru că am fost deranjat de faptul că nu s-a respectat contractul. Trebuiau să vină trei artişti, şi a venit doar el cu ansamblul lui“, a declarat edilul.

Nici primarul din comuna Bozieni, din județul Neamț nu mai vrea să-l invite la festivități.

„Şi chiar dacă nu era „pe sens unic” tot nu l-aş chema aici pentru că suntem o comună săracă, noi lucrăm cu artişti de mâna a treia. Am auzit că un coleg primar bâjbâia zilele trecute să-l invite, dar s-a răzgândit, să nu-l bată lumea cu pietre. Eu vă spun: nu mai pupă Pomohaci de-acuma zilele comunelor, fug primarii ca dracu' de tămâie de el“, a declarat primarul Doinel Grumezescu.

×
Subiecte în articol: Cristian Pomohaci preot
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close