Antena 3 CNN Actualitate Social Marcel Ciolacu vrea să anihileze competiţia din PSD. Preșdintele interimar al partidului face schimbări în partid

Marcel Ciolacu vrea să anihileze competiţia din PSD. Preșdintele interimar al partidului face schimbări în partid

Marcel Ciolacu vrea să anihileze competiţia din PSD aşa că face schimbări în partid. Astfel, preşedintele interimar al Partidului Social Democrat vrea desfiinţarea funcţiei de pereşedinte executiv iar, în schimbul acesteia, înfiinţarea a patru funcţii de prim-vicepreşedinţi, care vor fi aleşi la concresul din 29 februarie.

Marcel Ciolacu vrea să anihileze competiţia din PSD. Preșdintele interimar al partidului face schimbări în partid
14 Feb 2020   •   10:21

Potrivit unor surse din PSD, Marcel Ciolacu vrea desființarea funcției de președinte executiv și in schimb înființarea a patru funcții de prim-vicepreședinți. Au existat și discuții legate de cine sa ocupe cele patru poziții. 

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, doi europarlamentari, Claudiu Manda și Dragos Benea, și Radu Moldovan, președintele PSD Bistrița - Năsăud. Prin aceasta noua formula de conducere, Ciolacu anihilează din competiția din partid. Gabriela firea și Olguta Vasilescu erau doi lideri Psd considerați potențiali adversari. După aceasta înțelegere, Firea a și anunțat deja ca îl susține pe Ciolacu la șefia PSD. 

Iar sotul Olguței Vasilescu primește una din cele pateu funcții, Olguta Vasilescu dorind sa candideze la primăria Craiovei. Cele patru funcții de prim-vicepreședinți ar putea fi cinci, dacă Sorin Grindeanu va dori sa plece de la ANCOM și sa accepte aceasta poziție. Grindeanu își dorește sa candideze la șefia psd, aceasta fiind și înțelegerea inițială dintre el și Marcel Ciolacu. 

Ciolacu - președinte interimar, iar Grindeanu - președinte la Congres. Numai ca Ciolacu s-a răzgândit și își dorește sa fie el șef plin la PSD. Pentru funcția de secretar general, Ciolacu vrea sa mearga pe mana tot a lui Paul Stanescu. Congresul urmează sa aibă loc pe 29 Februarie, urmând ca data sa fie bătută in cuie in următorul Comitet Executiv, care va avea loc miercuri. 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PSD
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close