Antena 3 CNN Actualitate Social Marcel Pavel, primul mesaj pentru români după s-a vindecat de coronavirus: 'Dumnezeu să ne ocrotească!'

Marcel Pavel, primul mesaj pentru români după s-a vindecat de coronavirus: 'Dumnezeu să ne ocrotească!'

Cântărețul Marcel Pavel a transmis un mesaj pe rețelele de socializare , miercuri, în ziua în care a fost externat din spital, după ce a suferit o dublă pneumonie și a fost infectat cu coronavirus.

Marcel Pavel, primul mesaj pentru români după s-a vindecat de coronavirus: 'Dumnezeu să ne ocrotească!'
Sursa foto: Instagram / Marcel Pavel
de Maria Sabu    |    01 Iul 2020   •   16:40

Marcel Pavel a fost subiectul unor controverse, la mijlocul lunii iunie, după ce a anunțat, pe Facebook, că a fost infectat cu coronavirus și medicii l-au diagnosticat și cu dublă pneumonie.

Marcel Pavel a ieșit din spital miercuri dimineață, el postând pe Instagram un mesaj prin care anunța că astăzi este ziua fiicei sale, Yuvenalia Ioana, care împlinește 7 ani.

“Bună dimineața, dragi prieteni! Astăzi, fetița mea YUVENALIA IOANA PAVEL împlinește 7 anișori! Să-i urăm împreună “LA MULȚI ANI”! DUMNEZEU SĂ NE OCROTEASCĂ!”, a scris cântărețul.

Marcel Pavel a fost diagnosticat cu coronavirus, în urmă cu doă săptămâni și a fost internat la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bună dimineața, dragi prieteni! Astăzi, fetița mea YUVENALIA IOANA PAVEL împlinește 7 anișori! Să-i urăm împreună "LA MULȚI ANI"! ?❤?❤?❤DUMNEZEU SĂ NE OCROTEASCĂ!?❤

A post shared by Marcel Pavel Official (@marcelpavelofficial) on

×
Subiecte în articol: externat coronavirus Marcel Pavel
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close