Antena 3 CNN Actualitate Social Mărturisirea emoționantă a tatălui Mădălinei, adolescenta din Bacău care a luat foc

Mărturisirea emoționantă a tatălui Mădălinei, adolescenta din Bacău care a luat foc

Mărturisirea emoționantă a tatălui Mădălinei, adolescenta din Bacău care a luat foc
23 Noi 2018   •   09:02

O fată de 16 ani se luptă să trăiască după ce a suferit arsuri pe 90% din corp!

Adolescenta ar fi turnat benzină peste focul din sobă, iar explozia şi incendiul care au urmat aproape au omorât-o. Dusă cu ambulanţa la spitalul judeţean, fata a fost transferată imediat în Capitală, din cauza stării grave.

Citiți și Caz înfiorător! O adolescentă din județul Bacău se luptă să trăiască, după ce a luat foc. Tânăra a fost transportată în București

Medicii de la Spitalul Grigore Alexandrescu fac tot posibilul să o salveze. Şi tatăl ei se roagă să trăiască şi speră să fie transferată la o clinică din străinătate.

Un vecin a fost cel care a scos-o adolescentă din casă. Apoi i-a alertat părinţii.

„O venit un vecin, şi ălă o strigat la noi la poartă, şi o spus, că vino, că la Mitică, băiataul cela, o luat foc casa şi o ars şi fata ta. Şi atunci eu am venit şi am găsit-o afară învelită cu o plapumă. Numai faţa am văzut-o!”, a declarat tatăl fetei.

Fata de 16 ani a încercat să-şi îmbărbăteze mama îngrozită, chiar înainte să fie dusă de salvare, povesteşte tatăl ei.

„Încă era conştientă, vorbea aici, în curte! Tot îi spunea lu nevasta-mea nu te supăra că n-am nimic, nu te supăra că n-am nimic!”

Citiți și Ce spune prietena Mădălinei, adolescenta din Bacău care a luat foc, despre momentul incidentului: „Am stat de vorbă, ea s-a dus în casă și am auzit o bubuitură”

 

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close