Antena 3 CNN Actualitate Social Mașina unui ofițer, vandalizată chiar în fața sediului de poliție

Mașina unui ofițer, vandalizată chiar în fața sediului de poliție

Mașina unui ofițer, vandalizată chiar în fața sediului de poliție
Sursa foto: sursa: Facebook/ Politia Romana
12 Feb 2019   •   22:48

Un poliţist de la Serviciului Rutieră, în vârstă de 49 de ani, și-a găsit luni mașina zgâriată. Totul s-a întâmplat în timp ce acesta se afla la serviciu, iar mașina sa era parcată chiar în fața Inspectoratului Județean de Poliție Dolj. 

Capota și ușile au fost distruse cu un obiect ascuțit, apoi răufăcătorul s-a făcut nevăzut înainte ca cineva să observe. 

“După ce în urmă cu  3 luni de zile, un coleg de la rutieră din orașul Calafat, Dolj și-a găsit mașina vandalizată în fața casei, astăzi vorbim de cel mai recent caz petrecut chiar în fața Inspectoratului Județean de Poliție Dolj, unde un autoturism aflat în parcare, aparținând unui polițist de la Serviciul Rutier, aflat în serviciu,  a fost zgâriat cu un obiect ascuțit de jur împrejur, cât și pe capota mașinii. Colegul a găsit autoturismul proprietate personală, vandalizat, mai mult ca sigur de către un contravenient „nemulțumit„ de interacțiunea pe care a avut-o cu colegul nostru. Și atunci venim si ne intrebam : „Este polițistul si familia acestuia în siguranță? Care este protecția oferita de instituție? Mai are rost sa ne facem datoria, conform jurământului depus, dacă nimeni nu se gandește la noi?”, au postat reprezentanţii Europol.

×
Subiecte în articol: Politie masina
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close