Antena 3 CNN Actualitate Social Ministrul Economiei, despre sezonul turistic estival: Sunt propuneri serioase de protecție pentru viitorii turiști

Ministrul Economiei, despre sezonul turistic estival: Sunt propuneri serioase de protecție pentru viitorii turiști

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, spune că la nivelul Ministerului Sănătății se discută despre un set de reguli, norme pe care industria din turism să le aplice pentru a proteja sănătatea clienților.

Ministrul Economiei, despre sezonul turistic estival: Sunt propuneri serioase de protecție pentru viitorii turiști
Sursa foto: Hepta
de S.T.    |    02 Mai 2020   •   21:28

„Există un comitet științific, de lucru, la nivelul Ministerului Sănătății din care face parte și un reprezentant al Ministerului Economiei, unde se discută ce măsuri vor fi luate după data de 15 mai.

Se discută și despre un set de reguli, norme pe care industria din turism să le aplice pentru a proteja sănătatea clienților.

Vreau să subliniez că Ministerul Economiei are discuții permanente cu operatorii din zona HoReCa, ce au venit deja cu propuneri serioase de protecție pentru viitorii turiști în vederea momentului în care vom putea deschide sezonul. Soluțiile lor sunt deja pe masa acestui comitet de lucru de la Ministerul Sănătății”, a scris ministrul Economiei, sâmbătă seară, pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: ministrul Economiei turism
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close