Antena 3 CNN Actualitate Social Arafat: Nu excludem să fi rămas cineva în clădirea de la Bamboo. Pompierii nu au intrat înăuntru

Arafat: Nu excludem să fi rămas cineva în clădirea de la Bamboo. Pompierii nu au intrat înăuntru

Arafat: Nu excludem să fi rămas cineva în clădirea de la Bamboo. Pompierii nu au intrat înăuntru
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    21 Ian 2017   •   21:24

Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a declarat sâmbătă seara, la Antena 3, că nu exclude încă posibilitatea ca cineva să fie în clădirea clubului Bamboo care s-a prăbușit sâmbătă dimineață, după ce a luat foc.

Presupunea vine după ce, potrivit lui Arafat, pompierii nu au intrat în clădirea care ardea, pentru că era un risc foarte mare ca ea să se prăbușească, așa cum s-a și întâmplat în cele din urmă.

”De la început am zis că nu excludem să fie cineva în clădire. Rămânem cu precauția că putem descoperi o persoană care a rămas înăuntru. Sunt aspecte care pot să apară și nu le excludem, deși probabilitatea este mică”, a spus secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, sâmbătă, la o Ediție specială, de la Antena 3.

Arafat explică și motivul.

”Pompierii nu au intrat la început, pentru că a fost risc de prăbușire. Și clădirea chiar a căzut. S-a dat recomandare în scris ca pompierii să nu intre înăuntru”.

Potrivit șefului ISU, apelul care anunța incendiul de la Bamboo a venit la ora 3.32 sâmbătă dimineață, iar primele echipaje au sosit acolo la ora 3.47.

Parchetul Tribunalului Bucureşti a anunţat sâmbătă dimineaţă că în urma incendiului din club a fost începută urmărirea penală într-un dosar penal privind infracţiunea de distrugere din culpă (având ca urmare vătămarea mai multor persoane), cercetările fiind făcute de doi procurori criminalişti din cadrul Secţiei de urmărire penală şi de ofiţeri din cadrul Serviciului Omoruri.

În urma incendiului din clubul Bamboo la spitalele din Capitală au ajuns 44 de persoane, dintre care sâmbătă după-amiază mai sunt internate cinci. 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close