Antena 3 CNN Actualitate Social Ministrul Energiei, Toma Petcu, este internat în spital. El și-a delegat atribuțiile unui secretar de stat

Ministrul Energiei, Toma Petcu, este internat în spital. El și-a delegat atribuțiile unui secretar de stat

Ministrul Energiei, Toma Petcu, este internat în spital. El și-a delegat atribuțiile unui secretar de stat
de M.Z.    |    31 Ian 2017   •   14:40

 

UPDATE 14.40 - Ministrul Energiei Toma Petcu, internat din cauza unor probleme de sănătate, și-a delegat atribuțiile pentru această perioadă secretarului de stat Robert Tudorache, se arată într-un comunicat al ALDE.

Comunicatul ALDE
Din cauza unor probleme de sănătate, ministrul Energiei Toma Petcu urmează un tratament, pentru o perioadă de timp. Ca atare, atribuțiile sale de ministru au fost delegate pentru această perioadă secretarului de stat Robert Tudorache. 

Alianța Liberalilor și Democraților precizează că informațiile apărute în presă referitoare la posibilitatea înlocuirii din funcția de ministru al Energiei a domnului Toma Petcu sunt simple speculații. 

Departamentul de comunicare ALDE

----------------------------

Știrea inițială 13.21

Ministrul Energiei, Toma Petcu, este internat în spital pentru o afecţiune superficială şi va reveni la birou în maximum două săptămâni, a declarat, marţi, Teodora Meţiu, consilier personal al ministrului. 

”Ministrul este internat într-un spital din România pentru un tratament de scurtă durată. Este o afecţiune superficială, vindecabilă, care, din păcate, necesită un tratament intraspitalicesc. Fiind un tratament de scurtă durată, se va întoarce în scurtă vreme la birou, într-o săptămână jumătate, maximum două”, a spus Meţiu. 

Potrivit acesteia, Petcu s-a internat în spital în urmă cu două zile. 

În această perioadă, toate atribuţiile ministrului au fost preluate de secretarul de stat Robert Tudorache. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Toma Petcu leucemie
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close