Antena 3 CNN Actualitate Social Modificări importante la Programul Rabla. Cum vă puteți lua o mașină nouă

Modificări importante la Programul Rabla. Cum vă puteți lua o mașină nouă

Modificări importante la Programul Rabla. Cum vă puteți lua o mașină nouă
Sursa foto: foto: jurnalul.ro
13 Oct 2015   •   18:59

Ministerul Mediului a modificat regulile pentru desfasurarea programului Rabla, prin care posesorii de masini mai vechi de opt ani le pot schimba cu unele noi. Noile dispozitii, care au intrat deja in vigoare, prelungesc data pana la care pot fi folosite tichetele valorice primite de la stat, scrie avocatnet.ro.

Conform noilor reglementari, prevazute in Ordinul Ministerului Mediului nr. 1551/2015, publicat luni in Monitorul Oficial, proprietarul unei masini uzate are dreptul sa se inscrie la unul dintre dealerii de masini autorizati pana cel tarziu pe 31 noiembrie, o luna mai tarziu decat era prevazut initial.

Cei care vor sa se inscrie la Programul Rabla trebuie sa mai stie ca, in acest an, isi pot schimba masina veche cu una noua pana cel tarziu pe 10 decembrie. Aceasta este data pana la care poate fi folosita nota de inscriere (aceasta are termen de valabilitate maximum 120 de zile de la data emiterii). In prima varianta a ghidului Programului Rabla, data-limita penntru schimbarea masinii era 25 noiembrie.

Mai multe, pe avocatnet.ro.

×
Subiecte în articol: masini
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close