Antena 3 CNN Actualitate Social Noi detalii despre falsul medic ginecolog din Ilfov. Raluca Bîrsan a abandonat definitiv școala în clasa a IX-a 

Noi detalii despre falsul medic ginecolog din Ilfov. Raluca Bîrsan a abandonat definitiv școala în clasa a IX-a 

Noi detalii despre falsul medic ginecolog din Ilfov. Raluca Bîrsan a abandonat definitiv școala în clasa a IX-a 
Sursa foto: Foto: Facebook. Raluca Bîrsan (dreapta)
13 Feb 2019   •   09:28

La Spitalul Judeţean Ilfov, cu o diplomă falsificată şi pe baza unui contract de „voluntar cu activitate medicală”, fără parafă de la DSP şi fără nici un aviz de la Colegiul Medicilor, dar protejată de conducerea spitalului, dr. Raluca Daniela Bîrsan a lucrat un deceniu cu pacienţii.

Mai mult, Raluca Bîrsan nu a susținut nici examenul de Capacitate de la finalul clasei a VIII-a, în 2003, când a terminat gimnaziul. A ajuns la Școala de Arte și Meserii, de unde s-a retras în clasa a IX-a.

Raluca Bîrsan a obținut o medie generală de doar 1,68 la admiterea în liceu și a fost repartizată la un grup școlar industrial.

„De acolo s-a retras în clasa a IX-a, când dispare din statistica Ministerului Educației”, a comunicat o sursă oficială pentru Libertatea

Citește și: Reacția Spitalului Județean de Urgență Ilfov, în cazul medicului fals de la Ginecologie: „Documentele pe care le avem atestă că doamna este medic”

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close