Antena 3 CNN Actualitate Social În Premieră. Ancheta care zguduie instituţiile responsabile de dezastrul din turismul de pe litoralul românesc

În Premieră. Ancheta care zguduie instituţiile responsabile de dezastrul din turismul de pe litoralul românesc

În Premieră. Ancheta care zguduie instituţiile responsabile de dezastrul din turismul de pe litoralul românesc
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
07 Oct 2018   •   19:16

O anchetă realizată de echipa ''În Premieră'' în trei ţări, timp de mai multe săptămâni va zgudui instituţiile responsabile de dezastrul din turismul de pe litoralul Mării Negre. Ani de zile ne-am obişnuit ca orice comparaţie cu vecinii să iasă în defavoarea României. De data aceasta însă descoperim câtă indiferenţă, ba chiar indolenţă, manifestă autorităţile de la Bucureşti şi din teritoriu când vine vorba de hotelurile ruină, plajele invadate de gunoaie, lipsa unor condiţii minime de confort şi civilizaţie. Până şi reporterii În Premieră, obişnuiţi cu situaţii limită, au rămas de-a dreptul şocaţi văzând cât tupeu manifestă şefii unor instituţii plătite să păstreze România curată şi frumoasă.

''Este una dintre investigaţiile pe care le-am făcut şi în care încercăm să arătăm de ce nu suntem o ţară bogată, de ce de 28 de ani ne condamnăm milioane de cetăţeni la sărăcie, deşi avem foarte multe resurse pe care noi nu le exploatăm la adevăratul potenţial. Turismul este una dintre aceste resurse şi este cu atât mai valoroasă, pentru că dacă aurul, sau petrolul poate fi epuizat în această ţară, turismul ei este o resursă care nu poate fi epuizată niciodată'', a spus Alex Nedea, reporter 'În Premieră''.

×
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close