Antena 3 CNN Actualitate Social Pășește în toamna cu adidașii b-mall.ro

Pășește în toamna cu adidașii b-mall.ro

Pășește în toamna cu adidașii b-mall.ro
31 Oct 2017   •   11:11

A venit momentul să îţi îndrepţi atenţia către cele mai cool modele de pantofi sport! Nu exista brand care sa nu propuna pentru acest sezon adidasi sau tenisi, atat cu influente clare sport, cat si reinterpretari avangardiste, casual sau retro ale unor modele deja celebre. Si ii gasesti pe toti in magazinul online b-mall.ro!

Tendintele sezonului toamna iarna 2017/2018, imbraca  o multitudine de combinatii stilistice, care, fara doar si poate, ridica la rang de vedeta pantofii sport! Daca inca nu stii ce sa alegi, ce ti se potriveste, B-mall.ro  iti dezvaluie care sunt cele mai hot tendinte pentru sezonul rece ce tocmai a inceput!

Un singur item, o multitudine de posibilitati stilistice! Adidasii metalizati au cucerit iremediabil intreaga audienta, reusind sa se faca vazuti in aproape orice combinatie vestimentara posibila! Cu alte cuvinte merg la orice! Pot fi purtati atat la un outfit relaxat, la o tinuta sport si chiar si la o vestimentatie de seara mai pretentioasa, cu un boost de curaj!

Dacă nu ii ai deja în dressing, te poţi orienta către un model auriu sau argintiu ce merge atat cu blugii tai preferati, cat si cu o fusta plisata si o maleta.

Michael Kors

Tenisii sunt cu siguranţă un adevărat icon în materie de piese casual! Un plus de extravaganta este adaugat in acest sezon, de culorile wilde ale momentului sau de printurile nebune si indraznete propuse de catre marile branduri. Cu un statut atemporal, indiferent de textură sau cromatica, tenisii dicteaza directii stilistice clare in aceasta toamna.

Alege o  rochie lunga eleganta si o pereche de tenisi pentru o abordare glam-grunge, blugi, tricou si geaca din piele alaturi de tenisi pentru un look rock chic sau un deux-pieces mixat cu perechea de tenisi low cut pentru un outfit office relaxat. Orice ai alege, b-mall.ro iti va satisface pe deplin exigentele vestimentare prin miile de modele actuale ale celor mai mari nume in materie de incaltaminte sport.

            Converse

Adidasii all white au iesit in evidenta pe podiumurile de moda, iar odata descoperiti si asumati, devin un adevarat trademark cand vorbim de stilul casual sport. Insezonul toamna iarna 2017 stilul sport influențează puternic ținutele streetsyle, explorand cu aplomb toate direcțiile stilistice ale momentului. Altfel spus, pantofii sport se poarta in orice combinatie posibila! Si daca sunt si albi, devin un artificiu fashionistic extrem de popular pentru a crea outfituri coerente.

Adidas

B-mall.ro aduce in prim plan adidasii cu blana! Itemul cel mai controversat al sezonului pe care fie îi adori, fie îi deteşti! Veterana de mai bine de 5 sezoane, odata cu lansarea de catre casa de moda Celine, accesorizarea cu blana, chiar si pe talpa, a stat pe hold pana in anul 2017!

 Am avut ocazia sa vedem accente de blana in vara anului 2017, dar sezonul rece detine suprematia in ceea ce priveste itemurile sport cu blana! Comoditatea, neobisnutul si posibilitatea facila de a fi integrati lejer in diverse mixuri stilistice au contribuit la succesul indiscutabil al acestora! Alege cea mai simplă ținută, o pereche de jeanși și un t-shirt sau o cămașă si adauga o pereche de adidasi cu accente de blana! Adepta stilului feminin? O rochie din jerseu sau molton, o geaca din denim si adidasii cu elemente de blana! Nu vei da gres!

           Givenchy

 

 

 

 

 

 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close