Antena 3 CNN Actualitate Social Călătorie cu năbădăi, sfărşită cu plângeri penale între un pensionar italian de 70 de ani şi o tânără româncă

Călătorie cu năbădăi, sfărşită cu plângeri penale între un pensionar italian de 70 de ani şi o tânără româncă

Un pensionar italian, în vârstă de 70 de ani, şi o tânără româncă şi-au făcut unul altuia plângeri penale, după ce s-au întâlnit într-o piață din Italia şi au plecat acasă împreună.

Călătorie cu năbădăi, sfărşită cu plângeri penale între un pensionar italian de 70 de ani şi o tânără româncă
de Claudia Popovici    |    12 Mai 2021   •   18:07

Incidentul a avut loc pe 7 mai 2021 în piața de la Concilieri (lângă Torino, în Piemont), organizată în fiecare vineri. Impresionat de tânăra româncă care ducea cu zor plasele de cumpărături, pensionarul s-a oferit să o ducă acasă. Călătoria nu a ținut mult şi s-a sfârșit la Poliţie unde cei doi au depus plângeri penale în care s-au acuzat reciproc.

Potrivit pensionarului, cei doi au pornit la drum din piață. La scurt timp, bărbatul a oprit mașina și a chemat polițiștii la fața locului, acuzând-o pe tânără că i-a smuls lanțul de aur de la gât. Ulterior, obiectul de valoare a fost găsit la mică distanță de mașina acestuia, informează torinoggi.it, citaţi de rotalianul.com

În replică, femeia le-a spus polițiștilor că pensionarul a început să o hărțuiască în maşină, iar ea i-a smuls lanțul de la gât, în intenția de a se apăra.

Totul s-a sfârșit cu două plângeri penale. Italianul de 70 de ani a denunțat-o pe româncă pentru furt, iar ea l-a denunțat pentru hărțuire.

 

×
Subiecte în articol: pensionar ialian tanara romanca
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close