Antena 3 CNN Actualitate Social Un preot din Slatina a găsit o soluţie inedită pentru tonele de castraveţi aruncate de fermieri pe câmp

Un preot din Slatina a găsit o soluţie inedită pentru tonele de castraveţi aruncate de fermieri pe câmp

Mișcat de gestul fermierilor români care au ajuns la capătul puterilor pentru că nu îşi pot vinde surplusul de recoltă, un preot din Slatina a găsit o soluţie inedită.

Un preot din Slatina a găsit o soluţie inedită pentru tonele de castraveţi aruncate de fermieri pe câmp
de Claudia Popovici    |    02 Iul 2021   •   22:52

Pentru ca legumele să nu putrezească pe câmp, preotul a închiriat o camionetă şi alături de preoteasă a încărcat două tone de castraveți şi o tonă de dovlecei pentru a le transporta la mănăstirile din jur. 

Astfel, tonele de legume donate de fermierii din Grădinari, Olt au ajuns la mănăstiri din județul Argeș, lăcașe de cult care vor da mai departe preparate sau legume familiilor nevoiaşe, informează presa locală

Potrivit fermierilor care au donat legumele, preotul a decis să îşi păstreze anonimatul pentru că, spune el, nu a decis să facă acest gest de binefacere pentru publicitate. 

„Preotul este din Slatina, de la parohia Mamura, în care sunt două localități, Grădinari și Strejești, două sate apropiate. Face asta des, dar nu vrea să se laude. Este un preot foarte implicat. Este al cincilea preot pe care-l știu aici, dar ceilalți nu erau așa", a declarat unul din fermieri sursei citate.

 

 

×
Subiecte în articol: fermieri castraveti preot Slatina
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close