Antena 3 CNN Actualitate Social Prima reacție a PSD, după incidentele de la protestul din Piața Victorie împotriva Târgului de Crăciun: ”Este un act de vandalism”

Prima reacție a PSD, după incidentele de la protestul din Piața Victorie împotriva Târgului de Crăciun: ”Este un act de vandalism”

Prima reacție a PSD, după incidentele de la protestul din Piața Victorie împotriva Târgului de Crăciun: ”Este un act de vandalism”
02 Dec 2017   •   14:34

Protestatarii din Piața Victorieiau luat hotărârea de a demonta schelele Târgului de Crăciun, pentru a împiedica organizarea acestuia.

Muncitorii care montau târgul au sistat lucrările din cauză că erau împiedicați să muncească. După plecarea lor, protestatarii au început demontarea schelei. 

Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, a precizat că în mod clar este un act de vandalism. 

”Ce se întâmplă acum este incredibil, au luat-o lucrurile razna. În Piața Victoriei, trebuiau să ajungă 155 de mici comercianți, care aveau ocazia să pună o pâine pe masă. Ar fi fost un eveniment frumos pentru mii de bucureșteni, dar nu se poate realiza pentru că 50 de protestari #Rezist împiedică acest lucru. ” a spus Codrin Ștefănescu, la Antena 3. 

×
Subiecte în articol: reactie incidente protest
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close