Antena 3 CNN Actualitate Social Răzvan, un tânăr crescut în sistemul de protecţie socială, a intrat al patrulea pe țară la Academia de Poliție

Răzvan, un tânăr crescut în sistemul de protecţie socială, a intrat al patrulea pe țară la Academia de Poliție

Răzvan Cercel este tânărul din Buzău care a reușit să intre al patrulea pe țară la Academia de Poliție, chiar dacă a crescut în grija asistenților maternali.

Răzvan, un tânăr crescut în sistemul de protecţie socială, a intrat al patrulea pe țară la Academia de Poliție
Sursa foto: Facebook | Sindicatul Politistilor - Sidepol Buzău
de Ioana Mircea    |    01 Oct 2022   •   22:32

Crescut într-o familie numeroasă, fără prea multe posibilități materiale, Răzvan a ajuns încă de mic copil în sistemul de protecție socială din Buzău.

Tânărul nu s-a lăsat niciodată copleșit de neajunsurile din viața sa. El reprezintă o mândrie pentru toți cei care au crezut în el. Acesta a fost admis primul dintre cei peste o sută de candidați din Buzău și al patrulea pe țară la Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" Bucureşti.

Polițiștii din Buzău i-au pregătit o surprinză lui Răzvan și l-au felicitat pentru rezultatul obținut.

"Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău i-a făcut o surpriză şi, printr-o mobilizare specifică unei unităţi de poliţie, i-a pregătit deja bagajul de care va avea nevoie, să-l mai scutească măcar de o parte din stresul noului început.

Această pregătire a fost posibilă cu sprijinul organizaţiilor sindicale şi profesionale: Fundaţia Amprenta Buzău, Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, Sindicatul Democratic al Poliţiştilor SIDEPOL şi Club Sportiv Poliţia Buzoiană.

De asemenea, luptătorii de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, i-au oferit o emblemă, pe post de amuletă norocoasă, care să îl ghideze în drumul pe care a pornit, cu următoarea inscripţie: Curaj - Lege - Onoare!

Cu nostalgia unui parteneriat consolidat timp de ani buni, care se pare că este drumul spre reuşită, reprezentanţii Biroului Siguranţă Şcolară au ţinut să strângă mâna lui Răzvan, să îi transmită personal faptul că îi apreciem perseverenţa, reuşita, pasiunea, devotamentul şi că încurajăm performanţa, mai ales atunci când este clădită pe o fundaţie a vocaţiei, a pasiunii.

Felicitări, Răzvan! Mult succes în tot ce îţi propui de azi înainte!

Indiferent ce parte a ţării se va bucura de serviciul tău poliţienesc, la finalul anilor de studiu, te așteptăm cu drag și cu încredere în Marea familie a Poliției Române", au transmis polițiștii din cadrul I.P.J. Buzău, pe pagina de Facebook.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close