Antena 3 CNN Actualitate Social O tânără româncă a fost vândută de iubit pentru 10.000 de euro unei reţele de proxeneţi din Italia

O tânără româncă a fost vândută de iubit pentru 10.000 de euro unei reţele de proxeneţi din Italia

O românca în vârstă de 20 de ani a fost vândută de iubitul său unei rețele de proxeneți din Italia pentru suma de 10.000 de euro. Mama fetei i-a anunţat dispariţia. Carabinierii au executat mai multe mandate de arestare emise pe numele a patru cetățeni străini acuzați de diferite infracțiuni, printre care sclavie, trafic de sclavi și exploatarea prostituției. Printre persoanele arestate se numără și o româncă.

O tânără româncă a fost vândută de iubit pentru 10.000 de euro unei reţele de proxeneţi din Italia
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    16 Mar 2021   •   16:46

Potrivit presei italiene, ancheta a început în vara anului 2019, după ce mama fetei a sesizat poliţia că tânara, în vârstă de 20 ani aflată în compania iubitului ei, nu mai dă niciun semn de viaţă.

Românca a fost vândută de iubit pe 10.000 euro unei reţele de proxeneţi

Direcția Districtuală Anti-mafia de la Roma, care a preluat conducerea anchetei, a delegat carabinierii din Viterbo să efectueze investigațiile necesare, activând totodată și un canal de colaborare la nivel internațional cu organele de poliție din mai multe țări, printre care și România. 

Astfel, autorităţile italiene au executat mai multe mandate de arestare emise pe numele a patru cetățeni străini acuzați de diferite infracțiuni, printre care sclavie, trafic de sclavi și exploatarea prostituției. Printre persoanele arestate se numără și o româncă.

Tănara a fost tinută sechestrată în casă în regim se sclavie

Cea care a cumpărat-o pe tânara de 20 de ani a fost o româncă, în vârstă de 44 de ani, care conducea o rețea de prostituție din Roma. Femeia a obligat-o pe tânără să se prostitueze noaptea pe stradă, iar în restul timpului o ținea sechestrată în casă în regim se sclavie

Gruparea de proxeneți destructurată de carabinieri

Potrivit anchetatorilor, reţeaua de prostituție era condusă și alte persoane, între care 3 albanezi, cu vârste cuprinse între 20 și 40 de ani. Românca a fost arestată la Catania, iar ceilalți trei infractori au fost depistați și arestați toți în capitala Italiei, notează presa locală fanpage.it.

 

 

×
Subiecte în articol: Italia proxeneti iubit
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close