x close

Sentință revoltătoare pentru violatorul din Brăila care a bătut și batjocorit o minoră de 14 ani

03 Mai 2019   •   08:07
Sentință revoltătoare pentru violatorul din Brăila care a bătut și batjocorit o minoră de 14 ani

Doar patru ani de închisoare şi o amendă de 5.000 de lei, pentru un violator care a răpit o fată de 14 ani de pe stradă şi și-a bătut joc de ea. Este sentinţă extrem de blândă dată de judecătorii Curţii de Apel Galaţi. 

Judectorii de la Curtea de Apel Galaţi au considerat prea aspră pedeapsa de şase ani de închisoare primită de tânărul de 21 de ani. Aşa că au scăzut-o la patru ani. Individul se afla în maşină cu încă doi prieteni când a văzut-o pe stradă pe adolescentă. 

I-a făcut propuneri indecente, însă fata de 14 ani l-a ignorat şi s-a refugiat într-o staţie de autobuz. Atunci, individul i-o ordonat unuia dintre acoliţii lui, un minor de 14 ani, să o aducă în maşină. 

Băiatul a luat-o pe fată cu forţa, iar cei trei au dus-o la marginea oraşului. Acolo, bărbatul i-a dat afară din maşină pe cei doi amici, apoi a bătut-o pe fată şi a violat-o. 

Judecătorii au decis că minorul de 14 ani care a băgat-o cu forţa în maşină trebuie să primească doar o măsură educativă: asistarea zilnică pentru 6 luni. Violatorul a scăpat cu doar patru ani de închisoare. Suferinţele victimei au fost evaluate de judecători la 5.000 de lei, bani care trebuie să-i primească de la violator şi complicele acestuia. În plus, agresorul are interdicţie să se apropie la mai puţin de 150 de metri de adolescentă şi să comunice cu ea.

Citeşte mai multe despre:

sentinta inchisoare amenda violator
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati