x close

Simona Halep a recunoscut! Care sunt cele trei decizii care i-au schimbat viața: ”A fost poate cel mai mai important lucru pe care l-am făcut ca să pot să ajung atât de sus”

06 Feb 2018   •   11:33
Simona Halep a recunoscut! Care sunt cele trei decizii care i-au schimbat viața: ”A fost poate cel mai mai important lucru pe care l-am făcut ca să pot să ajung atât de sus”  Foto: Simona Halep/ Facebook

Simona Halep a vorbit despre cele trei decizii importante pe care le-a luat de-a lungul vieții și care i-au schimbat viața radical.

Într-un interviu acordat  Andreei Esca, Simona Halep a recunoscut că operația de micșorare a sânilor a fost cel mai important lucru pe care l-a făcut pentru cariera sa.

„Pentru cariera sportivă, cu siguranță prima mișcare a fost la 14 ani, când am început să cred și să îmi doresc să ajung jucătoare de tenis profesionist. După aceea, mutarea la București, pe la 16-17 ani și, bineînțeles, operația de micșorare a sânilor, care a fost poate cel mai mai important lucru pe care l-am făcut ca să pot să ajung atât de sus în tenis.”, a spus Simona Halep.

Citeşte mai multe despre:

halep decizii viata operatie cariera
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati