Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Sinteza zilei. Mihai Gâdea, extrem de impresionat de cazul lui Alexandru: "De când am auzit cazul, sunt zdrobit!"

Sinteza zilei. Mihai Gâdea, extrem de impresionat de cazul lui Alexandru: "De când am auzit cazul, sunt zdrobit!"

Sinteza zilei. Mihai Gâdea, extrem de impresionat de cazul lui Alexandru: "De când am auzit cazul, sunt zdrobit!"
Sursa foto: foto: captura Antena 3
17 Iun 2019   •   23:38

Mihai Gâdea a făcut din nou apel la telespectatori, luni seară, pentru a-l ajuta pe Alexandru, adolescentul care s-a electrocutat duminică seară în Herăstrău.

"Astăzi am primit un mesaj de la cineva care mi-a spus 'e prietenul meu'. Am deschis mesajul să mă uit și era un live pe Facebook al unui tânăr care era pur și simplu răvășit de durere.

Este fratele aceluia care a fost electrocutat aseară în Herăstrău și statul român l-a pus într-un avion și la trimis în afara țării pentru a primi cea ma bună îngrijire. Era în fața spitalului și de acolo a făcut un live.

În primul rând mulțumește pentru susținere și face apel la Dumnezeu ca să găsească o soluție pentru situația în care se află. Poate dacă cineva în seara aceasta vrea să înalțe un gând, o rugăciune... Apropiații lui sunt pur și simplu sfâțiați de durere. Priviți mesajul lui - pur și simplu m-a zdrobit azi", a spus Mihai Gâdea.

Pentru Alexandru a început deja cumplita bătălie pentru viață. Ieri era un dansator profesionist de 16 ani, elev la actorie, venit din Chisinău în București, cu visul de a avea o carieră de succes. Azi se află pe un pat de spital din Belgia, acolo unde medicii l-au trimis pentru că arsurile lui sunt prea grave.

Fratele său Ștefan, care a plecat cu el în Belgia, a transmis un mesaj sfâșietor:

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close