Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Sinteza Zilei. Top 10 criminali periculoși care au îngrozit întreaga Românie

Sinteza Zilei. Top 10 criminali periculoși care au îngrozit întreaga Românie

Sinteza Zilei. Top 10 criminali periculoși care au îngrozit întreaga Românie
30 Sep 2019   •   22:48

Mihai Gâdea a prezentat, luni seară, la ”Sinteza Zilei”, un top 10 al criminarilor care au îngrozit întreaga Românie și au rămas neelucidate.

Crime oribile cărora le-au căzut victime copile de vârstre fragede, oameni sau chiar familii au atras atenția presei și au alertat autoritățile. Însă, în anule cazuri cercetările nu au reușit să scoată la iveală criminalii.

La nivelul anului 2018, Minsiterul Public a raportat nu mai puțin de astfel de 633 astfel de cazuri.

Anul 1997 - Crima din strada Miniș, București

Într-o noapte din vara anului 1997, în luna iulie, o întreagă familie a fost ucisă într-un apartament din Bucureşti. O femeie şi doi dintre fiii care locuiau împreună cu ea. Unul dintre ei îşi sărbătorise, în aceeaşi seară, ziua de naştere.  În jurul orei 23:00 musafirii au plecat, iar în casă au rămas mama și doi dintre copii. Două zile mai târziu, fratele cel mare s-a întors acasă unde a găsit o scenă desprinsă din filmele horror. Autorii crimei nu au mai fost găsiți.

Anul 2004 - Cazul Gabriel Dragomirescu - Ciolpani

Pe 2 februarie 2004 aici a fost găsit trupul micuțului Ion Gabriel Dragomirescu, pe marginea unui drum din Ciolpani. Băiatul avea hainele sfâșiate și multiple răni. De altfel, copilul a fost și violat. Autorul sau autorii rămân și astăzi necunoscuți.

Anul 1996 - Cazul Lucica Grosu, prostituata ucisă lângă Spitalul Colțea

Lucica Grosu, o prostituata de lux care trafica heroina din Franta, a avut o moarte cutremurătoare: ea a fost injunghiata de mai multe ori, in zona inimii cu un cutit cu lama de 15 centimetri. Criminalul nu a fost gasit nici până în ziua de astăzi, cu toate că polițiștii la acea vreme un cerc de suspecți.

Anul 1999 - Interlopii Puiu Tănase și Nicu Pământ, asasinați în stil mafiot

Doi infractori au fost împuşcaţi în cap şi îngropaţi la groapa de gunoi din Giuleşti-Sârbi la sfârşitul lui mai 1999. Niculae Moise, zis Pământ (37 de ani) şi Nicolae Tănase, zis Puiu (33 de ani), au fost găsiţi de câinele unui cioban o lună mai tarziu. Ambele victime au fost împușcate în cap. 

Anul 2002-  Crima de la Eforie. Cazul Cristina

O crima sângeroasă care a îngrozit întreaga țară a avut loc acum 17 ani. De altfel, crima a fost numită ”crima pefectă”. E vorba despre celebrul caz ”Cristina” de la Eforie: sotia a murit în condiții bizare, iar ulterior, principal suspect, sotul ei, a dispărut.

Anul 1994- Cadavre abandonate pe Străulești

În seara zilei de 10 septembrie 1994, pe malul Lacului Străuleşti, un pescar a găsit cadavrele a trei femei cu identitate necunoscută la acea dată, care prezentau mai multe leziuni pe tot corpul.

Anul 2019 - Crima din Vrancea. Cazul Telu

Constantin Chiriță, cunoscut sub numele Telu, locuia în Slobozia Ciorăști, iar în momentul în care a fost asasinat mai avea doar câțiva km până să ajungă acasă. Bărbatul a murit în mașina sa și era proprietarul unor case de schimb valutar.

Anul 2019 - Trei paznici ucişi la o fabrică de ciment din Capitală

Doi paznici  au fost descoperiţi într-o hală dezafectată, situată sub clădirea de birouri a fabricii pentru care lucrau, printre gunoaie.

Anul 2017 - Paznic ucis

În anul 2017 un alt paznic își găsea sfârșitul în condițiile simlare cu crima din 2019, însă a rămas un mister și până în ziua de astăzi.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei criminali
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close