Antena 3 CNN Actualitate Social Ion Cristoiu, scenariu-bombă: Starea de alertă, menținută până la alegerile locale

Ion Cristoiu, scenariu-bombă: Starea de alertă, menținută până la alegerile locale

Ion Cristoiu atrage atenţia că, în timp ce în România autorităţile fac eforturi pentru a menţine starea de alertă până la alegerile locale, în Occident a apărut moda dărâmării statuilor, un obicei mai vechi care arată că, deşi, practic, un gest absurd, este cât se poate de omenesc.

Ion Cristoiu, scenariu-bombă: Starea de alertă, menținută până la alegerile locale
10 Iun 2020   •   08:52

”Cioclul apocaliptic Raed Arafat face turul televiziunilor pentru a justifica decizia lui Klaus Iohannis de a menţine starea de alertă şi prin asta de a lipsi pe români de dreptul fundamental de a fi liberi. Peste tot Raed Arafat e prezentat cu pompă drept specialist.

Specialist în ce?

După terminarea facultăţii, Raed Arafat s-a specializat în terapie intensivă. N-a avut timp să fie doctor pur şi simplu. S-a apucat de SMURD, o iniţiativă lăudabilă din punct de vedere civic, dar care nu ţine loc din punct de vedere medical nici măcar de administrarea unui clistir. Din 2007 a fost demnitar al guvernelor succesive, de la cel condus de Călin Popescu Tăriceanu pînă la cel condus de Ludovic Orban. Ca să fii specialist în ceva trebuie să studiezi, să scrii şi să publici, dacă nu cărţi, măcar notiţe de subsol la cărţi. Specialişti în Coronavirus sînt doar virusologii, epidemiologii şi infecţioniştii. Raed Arafat nu s-a afirmat în aceste domenii nici măcar ca amator. Nici vorbă de specialist în Coronavirus ale cărui opinii în privinţa măsurilor de relaxare să fie luate în seamă de opinia publică.”, spune jurnalistul.

Continuarea pe cristoiublog.ro.

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close