Antena 3 Actualitate Social Statul român, dat în judecată de păgubiții agenției de turism Omnia

Statul român, dat în judecată de păgubiții agenției de turism Omnia

23 Oct 2017   •   15:25
Statul român, dat în judecată de păgubiții agenției de turism Omnia
Sursa foto: FOTO: Pixabay

Aproape 200 de pagubiţi ai agenţiei Omnia Tours vor da în judecată Ministerul Turismului şi se pare că numărul acestora este în creștere.

Mulți dintre oameni au plătit deja, în avans, pachete pentru anul viitor, dar între timp, Ministerul Turismului a ridicat licența de funcționare.

 Avocatul Adrian Cuculiș spune că un litigiu colectiv va avea un impact mult mai mare şi are şanse de reușită mult mai rapide.

Totodată, acesta atrage atenţia că agenţia poate intra oricând în faliment, ceea ce ar duce la o îngreunare a procedurii de recuperare a banilor.

„Până în momentul de față sunt 200 de persoane, care au de recuperat sume între 300 și 15.000 euro. Deocamdată e vorba doar despre clienții Omnia care au plătite vacanțele de anul viitor. Noi sperăm ca până la sfârșitul lunii să fie depus un prim litigiu. Va pleca sub formă colectivă, pentru că  urmărim același debitor, respectiv agenția de turism Omnia Turismspune avocatul Adrian Cuculiș

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close