Antena 3 CNN Actualitate Social Top 3 tipuri de cizme zappatos pentru sezonul rece

Top 3 tipuri de cizme zappatos pentru sezonul rece

Top 3 tipuri de cizme zappatos pentru sezonul rece
31 Oct 2017   •   11:26

Sezonul toamna 2017-2018 este unul cât se poate de eclectic, abundenta de itemuri statement obligandu-le pe fashioniste sa faca mici sau mai mari investitii pentru garderoba actuala.  Dupa cum se stie, iarna este anotimpul de excelență al cizmelor, principalul aliat din garderoba ta pentru vremea geroasa. Si cine zice ca cizmele nu trebuie sa fie o adevarata piesa? Cu siguranta nu designerii momentului si nici marile case de moda, care propun adevarate bijuterii stilizate pentru cizmele sezonului ce sta sa inceapa.

Pentru că temperaturile nu îți mai permit să pleci fără o pereche de cizme, fa o cu stil si alege cele mai hot modele propuse pentru aceasta toamna. Echipa Zapatos iti vine in ajutor cu cele mai noi propuneri de cizme dama, menite să se muleze perfect tendintelor internationale, stilului vestimentar si mai ales buzunarului tau.

Cizme peste genunchi

Modelul arhi-cunoscut, cizmele peste genunchi, revine in forta! Veteranele catwalkurilor de mai bine de zece sezoane, cizmele peste genunchi au reusit sa se reinventeze in aceasta toamna, odata cu propunerile decadente ale caselor de moda Balmain ori Celine, castigand un loc fruntas imposibil de detronat. Cu toc cui si extrem de inalte sau mai safe&cool in cazul cizmelor peste genunchi flat, cu talpa joasa, sunt un item impresionat, ce transforma radical orice silueta si adauga un plus de personalitate oricarui outfit.

De la clasica piele si piele intoarsa si pana la mai noile modele din satin, catifea si piele exotica de sarpe, crocodil, cizmele peste genunchi au pierdut masura fashionistica si se ridica cu muuult peste genunchi, mergand chiar mai sus de coapse.Extrem de mulate asemeni unui ciorap sau foarte baggy, se integreaza exemplar in orice tinuta tomnatica. O rochie oversized din molton sau bumbac ori un pulover lung din casmir si cizme peste genunchi iti garanteaza un outfit urban de senzatie.

Dacă nu le ai deja, trebuie neaparat să-ţi achiziţionezi un model, pentu ca acest item atât de intens purtat, poate scoate din anonimat până şi cea mai banală ţinută de iarna. Culori puternice, metalizate, cu imprimeuri nebune, cizmele over knee sunt debordant de cool! Si daca le alegi in culoarea sezonului, celebrul rosu, ele devin o adevarata forta stilistica. Nu neglija nici alte nuanțe, verde, albastru, galben, pe cât de îndrăznețe, pe atât de indicate pentru ascoate din banal tinutele sterse de iarna.

Dacă deja vă place aceasta piesa sau intenţionaţi să experimentaţi, noi vă sfătuim să păstraţi tinuta intr-o zonă neutră . Cu alte cuvinte mizeaza pe o vestimentie fluida, urbana la care adauga ca piesa de rezistenta, cizmele peste genunchi! Ca este o rochie, un pulover, o pereche de pantaloni scurti, tu alegi, combinatia va fi spectaculoasa!

Cizme ciorap

Mega sexy si usor de mixat, cizmele ciorap ocupa un loc fruntas in topul celor mai adorate incaltari pentru toamna iarna 2017. Designerii ne demonstrează că poţi purta ţinute cool chiar şi în toiul iernii, atunci cand incaltamintea joaca un rol important în această poveste stilistica. Prin urmare, unul din principalele trenduri ale momentului, este dat de cizmele ciorap, propuse de mai toate casele de moda celebre si pe care le poti regasi intr-o maniera affordable in magazinul online zappatos.ro. De la un outfit urban clasic compus dintr-o pereche de jeans şi o maletă, la o ţinută rock centrata pe o fustă din piele si până la outfitul surprinzător de glamourous al unei rochii de seara, mizează pe cizmele ciorap pentru a obţine un look cat mai actual. Asa ca indrăzneste să porți o pereche de cizme ciorap si cu siguranta outfiturile tale vor primi un boost instant de atitudine si stil!

Cizme decorate

 In fiecare sezon câteva piese ajung la statutul de must have. Este si cazul cizmelor decorate, modele de avangarda, atipice ce au defilat decadent pe catwalkuri si acum nu se feresc sa faca o declaratie evidenta de stil pe strazile actuale. Perle, pene, blana, broderii, sireturi, tocuri originale regasite in colectiile  Gucci, Dolce & Gabbana, Loewe, Prada,  Salvatore Ferragamo ori Emilio Pucci prind viata si in outfiturile urbane pretioase. Nu uitam si de materialele fine cum ar fi catifeaua, matasea sau satinul ce imbraca subtil si rafinat cizmele sezonului toamnă – iarnă 2017 -2018, asemeni colectiilor Balenciaga, Oscar de la Renta,  Prada, Miu Miu ori Fendi.

 In cazul in care povestea ta stilistica joaca intr-un scenariu soft- precious, alege cizmele decorate pentru un touch extrem de special şi modern. Daca nu v-ati incumetat sa experimentati pana acum, este cu siguranta momentul oportun, deoarece trendul va continua sa persiste mult timp de acum incolo, asa ca intra pe zappatos.ro unde ai la dispozitie cele mai  reusite modele de cizme with a twist !

 

Cizme de cauciuc

Practice si versatile cizmele de cauciuc sunt un adevărat icon în materie de cizme de ploaie! Dacă nu detii în dressing o astfel de piesa, te poţi orienta către cele mai noi modele propuse de catre casele de moda, fiind unul care nu se va demoda prea curând. Mix and match cu clasicul trench midi pentru un look british sau poarta-le cu  jeansi scurti si o geaca  din vinil pentru un outfit fresh ori rochii feminine si cizme de cauciuc pentru o tinuta young and cool. Nu ocoli culorile atat de in in acest sezon şi nici alăturările aparent neaşteptate de texturi, care iti vor adauga personalitate tinutei finale.

 

 

 

×
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close