Antena 3 CNN Actualitate Social Tragedie în Botoșani. Un tânăr a murit, după ce mașina în care se afla a intrat într-o remorcă

Tragedie în Botoșani. Un tânăr a murit, după ce mașina în care se afla a intrat într-o remorcă

Tragedie în Botoșani. Un tânăr a murit, după ce mașina în care se afla a intrat într-o remorcă
09 Ian 2019   •   08:36

Un tânăr de 27 de ani din oraşul Darabani şi-a pierdut viaţa, marţi seară, într-un accident rutier care a avut loc pe drumul naţional DN 29 B, pe raza localităţii Dealu Mare, în apropiere de municipiul Dorohoi. 

Potrivit poliţiştilor de la Serviciul Rutier, victima se afla într-un autoturism care se deplasa dinspre Botoşani spre Dorohoi şi care a lovit violent remorca unei autoutilitare care efectua o manevră neregulamentară de ieşire cu spatele dintr-o curte. După impact, autoturismul a fost proiectat într-un parapet de pe marginea drumului. 

Tânărul de 27 de ani era pasager pe scaunul din stânga al autoturismului cu volan pe dreapta, care era înmatriculat în Bulgaria. El a rămas încarcerat, iar apoi, după ce a fost scos de pompieri, a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Municipal Dorohoi, însă, din cauza gravelor traumatisme suferite la cap, nu a putut fi salvat, decedând la scurt timp după internare. 

Poliţiştii au declanşat o anchetă pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului, ei deschizând un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: tanar remorca
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close