Antena 3 CNN Actualitate Social Un autocar plin cu persoane s-a răsturnat în Brașov: mai multe victime

Un autocar plin cu persoane s-a răsturnat în Brașov: mai multe victime

Un autocar plin cu persoane s-a răsturnat în Brașov: mai multe victime
12 Feb 2019   •   23:24

Un autocar în care se aflau 25 de persoane s-a răsturnat marţi seară pe DN 1, la ieşirea din Codlea spre Făgăraş, în zona Peneş Curcanul, informează purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja. 

Un număr de opt victime au rezultat în urma accidentului produs marţi seara pe DN 1, după ce un autocar s-a răsturnat la ieşirea din Codlea spre Făgăraş. 

Toate sunt conştiente şi prezintă traumatisme minore, trei fiind transportate la spital, cu traumatisme la nivelul membrelor superioare şi inferioare, Celorlalte cinci victime li s-a acordat asistenţa medicală necesară la faţa locului şi au refuzat transportul la spital, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja. 

''Un microbuz de la ISU Braşov a fost trimis la locul accidentului pentru a prelua pasagerii din autocar având în vedere că în zona producerii accidentului sunt condiţii de iarnă şi vântul suflă cu putere. Pasagerii din autocar vor fi transportaţi la remiza de pompieri din Codlea, de unde vor fi preluaţi de un alt autocar'', a mai spus purtătorul de cuvânt. 

Potrivit sursei citate, deoarece din autocar sunt scurgeri de carburant sunt asigurate măsurile care se impun la faţa locului, fără a exista pericol de explozie. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: autocar Brașov
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close