Antena 3 CNN Actualitate Social Un băiat de 15 ani a ucis trei copii și doi adulți după ce s-a izbit de un copac cu mașina furată

Un băiat de 15 ani a ucis trei copii și doi adulți după ce s-a izbit de un copac cu mașina furată

Un băiat de 15 ani a ucis trei copii și doi adulți după ce s-a izbit de un copac cu mașina furată
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
30 Noi 2017   •   14:06

Un adolescent de 15 ani este acuzat că a omorât cinci oameni, trei copii și doi adulți,  după ce a furat o mașină și apoi s-a izbit de un copac.

Accidentul a avut loc pe 25 noiembrie și a șocat Marea Britanie. Băiatul ar fi furat un autoturism marca Renault Clio, cu care apoi s-a izbit într-un copac, pe o stradă din Leeds.

Cinci persoane care se mai aflau în mașină, doi frați, Ellis Thornton-Kimmitt (12 ani) și Elliott Thornton-Kimmitt (14 ani), Darnell Harte (15 ani), Robbie Meerun (24 de ani) și Anthony Armour (24 de ani), au murit în urma acestui accident, caracterizat de polițiști ca fiind „un carnagiu”.

„Când am ajuns la locul accidentului, duminică dimineață, era o scenă cutremurătoate. Toți martorii, toți ofițerii de poliție, toți cei de la serviciile de urgență au fost șocați, era un carnagiu total”, a declarat un detectiv prezent la locul accidentului.

Adolescentul acuzat de omor a apărut de curând în fața judecătorilor vizibil afectat, plângând alături de părinții lui prezenți în sala de judecată, informează libertatea.ro.

Băiatul va rămâne în custodia autorităților până la finalizarea procesului, având următorul termen de audiere pe 13 decembrie.

Casa adolescentului din Leeds este în acest moment păzită de poliție, părinții băiatului primind constant amenințări din partea comunității locale.

×
Subiecte în articol: baiat Marea Britanie copac masina
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close