Antena 3 CNN Actualitate Social Un preot a încercat să se sinucidă pentru Israela Vodovoz. Femeia de afaceri a făcut totul public

Un preot a încercat să se sinucidă pentru Israela Vodovoz. Femeia de afaceri a făcut totul public

Un preot a încercat să se sinucidă pentru Israela Vodovoz. Femeia de afaceri a făcut totul public
01 Iul 2017   •   12:18

Un preot a încercat să se sinucidă pentru Israela Vodovoz. Femeia de afaceri a dezvăluit prin ce a trecut în urmă cu câțiva ani. Declarațiile vedetei, vin după scandalul în care este implicat preotul  Cristian Pomohaci și despre care ea a comentat în cadrul emisiunii, potrivit Antena Stars.

„Eram tinerică, draguţă, vorbim de sfârşitul anilor ’70-’80. A intrat în Israel o companie de leasing maşini, am văzut o oportunitate să schimb maşina. Iau legătura cu compania respectivă, totul ok, semnez contractul… La un an, în presa economică, apare că această societate americană că a intrat în control judiciar….

Dacă ei nu găsesc o cale să-mi trasfere maşina pe numele meu eu nu mai plătesc ratele… nu mi-au răspuns… în două luni primesc un telefon că dacă nu plătesc ratele, mă dau în judecat… la intrarea în Tribunal, văd un tip mai tânăr ca mine, cu o tichie neagră şi cu acei zulufi daţi în spatele urechii, însemnând că face parte dintr-o parte a religiei iudaice extremistă (…) am câstigat procesul.

La ieşire, el vine la mine… … mă uit la el … Am stat cu el la o cafea şi s-a dezvoltat între noi o relaţie de amiciţie mai mult din telefon, foarte multe conversaţii erau despre ipocrizia celor care transformă religia în viaţa de toate zilele… Soţul meu ştia despre tip… era de origine americană, un avocat foarte cunoscut (…) Soţul meu mi-a spus … (…) (…) Nu s-a mai sinucis şi am continuat să vorbim din an în Paşte”, a declarat Israela la Antena Stars.

×
Subiecte în articol: preot public
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close