Antena 3 CNN Actualitate Social Un preot care era sub influența alcoolului a ucis un om şi a fugit de la locul accidentului

Un preot care era sub influența alcoolului a ucis un om şi a fugit de la locul accidentului

Un preot care era sub influența alcoolului a ucis un om şi a fugit de la locul accidentului
Sursa foto: Foto: Agerpres.ro
14 Noi 2017   •   10:11

Un preot aproape de comă alcoolică a ucis un om după ce a dat cu maşina peste el. De frică să nu intre la închisoare, preotul şi-a abandonat victima şi a fugit. Dar s-a oprit cu maşina într-un şanţ, după câţiva kilometri. Când i-au pus etilotestul, poliţiştii au avut un şoc. Preotul avea o alcoolemie record.

Potrivit observator.tv, cuvântul preotului Dănuţ Hohotă era respectat de întreaga comunitate. Acum, ultima lui reacţie i-a şocat şi pe enoriaşi. 

Să nu ucizi. Un păcat pe care părintele din Schela l-a săvârşit fără voie. Se întorcea de la petrecerea organizată de ziua unui nepot. Era băut şi nu a văzut pietonul care circula pe marginea drumului.  

Etilotestul a arătat o alcoolemie care ar fi putut să-l bage în comă. Crina Dragu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi: "Fiind testat cu aparatul Drager, a fost înregistrată o valoare de 1,34 miligrame alcool pur în aerul expirat." 

Duhovnicul a fost arestat pentru 30 de zile, iar superiorii i-au interzis să mai slujească până se termină ancheta.

×
Subiecte în articol: preot coma ucidere accident
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close