Antena 3 CNN Actualitate Social Marcel Vela: Este evident că au fost abuzuri din partea Poliției în perioada stării de urgenţă, dar nu le tolerez

Marcel Vela: Este evident că au fost abuzuri din partea Poliției în perioada stării de urgenţă, dar nu le tolerez

Ministrul de Interne, Marcel Vela, admite că unii polițiști au dat amenzi în mod abuziv în perioada stării de urgență impusă de pandemia de coronavirus, dar admite că acestea vor fi anchetate.

Marcel Vela: Este evident că au fost abuzuri din partea Poliției în perioada stării de urgenţă, dar nu le tolerez
Sursa foto: Hepta
de M.Z.    |    04 Mai 2020   •   10:24

"Am luat măsuri ca să nu se facă abuzuri. Că ele se fac este un lucru evident, pentru că sunt foarte mulți tineri care au făcut doar șase luni Școala de Poliție și acum sunt pe teren, pentru că am avut nevoie de cadre, să acoperim toate misiunile. Este o muncă titanică la nivel național", a declarat Marcel Vela, potrivit rfi.ro.

Ministrul de Interne spune că abuzurile sunt anchetate, pentru că nu le tolerează.

"Unde am fost sesizați că s-au făcut abuzuri se fac cercetări de către inspectoratele județene, fie că au fost amendați de Poliție sau de Jandarmerie, Poliția de Frontieră. Unde au fost abuzuri la Polițiile Locale am sesizat primăriile de care aparțin polițiile respective. (...) În tot cazul, la fiecare abuz sesizat am luat atitudine (...) Nu tolerez abuzurile", a asigurat Vela.

×
Subiecte în articol: Marcel Vela
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close