Vești bune pentru cei care vor să plece în concediu, pe litoral. Prețurile au scăzut la jumătate

01 Sep 2017   •   17:12
Vești bune pentru cei care vor să plece în concediu, pe litoral. Prețurile au scăzut la jumătate

Hotelurilor de pe litoral au redus tarifele la jumătate, începând cu data de 1 septembrie, astfel că cererea pentru vacanțe la începutul acestei luni nu a scăzut comparativ cu vârful de sezon.

Gradul de ocupare a hotelurilor de la malul mării a depășit 90% în prima zi de toamnă, numărul de turiști fiind cu 10% mai mare decât în aceeași perioadă a anului trecut.

Potrivit profit.ro, peste 80% din hotelurile de pe litoral, care au redus tarifele cu 35-50% față de vârful de sezon de la jumătatea lui august, sunt pline la începutul lui septembrie, spre deosebire de celelalte, care au păstrat tarifele sau au operat reduceri mai mici, și au rămas cu aproximativ 20% din camere neocupate.

Numărul turiștilor care aleg să vină la mare la final de sezon este în creștere în ultimii ani. Din datele agenției LitoralulRomanesc.ro, se poate estima că în acest moment sunt pe litoral cu 10% mai mulți turiști față de aceeași perioadă a anului trecut. Acest lucru se datorează faptului că, în ultimii 2-3 ani, vremea a fost foarte bună la finalul lunii august și în prima jumătate a lunii septembrie, dar și reducerilor importante operate de majoritatea hotelurilor de pe litoral.
 

Parteneri
x close