Antena 3 Actualitate Social VREMEA. Alertă meteo de ultimă oră. O nouă atenționare a intrat în vigoare. Mare atenție!

VREMEA. Alertă meteo de ultimă oră. O nouă atenționare a intrat în vigoare. Mare atenție!

24 Ian 2019   •   11:12
VREMEA. Alertă meteo de ultimă oră. O nouă atenționare a intrat în vigoare. Mare atenție!

VREMEA. Nord-estul, sud-estul, sudul, centrul și sud-vestul țării se află, începând de joi de la ora 4 până vineri la ora 14.00, sub cod galben de ploi, ninsori viscolite şi polei. Vântul va sufla cu 70 de kilometri pe oră în Muntenia, Moldova și la munte.

VREMEA. Potrivit meteorologilor, în majoritatea regiunilor va ploua, va fi lapoviță și, mai ales la altitudini de peste 1.500 de metri, va ninge și va fi viscol în zona Munților Banatului, în Carpații Meridionali și Carpații de Curbură. În zona Munților Banatului, în Carpații Meridionali și Carpații de Curbură vor fi precipitații abundente, astfel încât în intervalul menționat se vor acumula cantități în general de 25 – 50 l/mp.

VREMEA. Acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare, mai ales la altitudini de peste 1.500 de metri, unde și vântul va avea intensificări cu rafale de 60 – 80 km/h, viscolind și troienind zăpada.

VREMEA. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, joi dimineață, o atenționare cod portocaliu de depuneri semnificative de polei, pentru opt județe din țară, valabilă în următoarele ore. Județele vizate de atenționare sunt Ialomiţa, Prahova, Brăila, Buzău, Ilfov, Vrancea, Galați și Călăraşi, iar atenționarea expiră la ora 11.00.

VREMEA. Nord-estul, sud-estul, sudul, centrul și sud-vestul țării se află, începând de joi de la ora 4 până vineri la ora 14.00, sub cod galben de ploi, ninsori viscolite şi polei. Vântul va sufla cu 70 de kilometri pe oră în Muntenia, Moldova și la munte.

VREMEA. ANM a emis un cod galben de vreme severă, valabil în perioada 24 ianuarie, ora 04.00 - 25 ianuarie, ora 14.00. Sunt așteptate precipitații abundente, lapoviță, ninsori și viscol.

VREMEA. În zona Munţilor Banatului, în Carpaţii Meridionali şi Carpaţii de Curburã vor fi precipitaţii abundente, astfel încât în intervalul menţionat se vor acumula cantitãţi în general de 25-50 l/mp. Acestea vor fi predominant sub formã de ninsoare mai ales la altitudini de peste 1500 m, unde şi vântul va avea intensificãri cu rafale de 60-80 km/h, viscolind şi troienind zãpada.

VREMEA. La altitudini mai joase, precipitaţiile vor fi în special sub formã de ploaie şi lapoviţã, favorizând topirea stratului de zãpadã.

VREMEA.  În judeţele Bacãu, Neamţ, Iaşi, Suceava, Botoşani şi în zona Carpaţilor Orientali vor fi perioade în care va ninge, local însemnat cantitativ şi se va depune strat nou de zãpadã consistent.

VREMEA. În judeţele Vaslui şi Vrancea vor fi precipitaţii mixte ce vor favoriza formarea poleiului.

VREMEA. Local şi temporar vântul va avea intensificãri cu viteze în general de 40-55 km/h şi peste 70 km/h la munte, viscolind şi spulberând zãpada.

VREMEA.  În nordul şi vestul Olteniei, precum şi în nordul Munteniei acestea vor fi de 25-50 l/mp, determinând topirea stratului de zãpadã, în special în zona deluroasã a Olteniei. În centrul şi nord-estul Munteniei şi în sud-estul Moldovei vor fi intensificãri ale vântului cu rafale de 50-70 km/h şi se va semnala polei.

VREMEA. Vremea va fi rece în Bucureşti, în următoarele două zile, cu viteze ale vântului la rafală de până la 55 de kilometri pe oră.

VREMEA. Potrivit prognozei speciale publicată miercuri de ANM, pentru Bucureşti, de miercuri seară până joi dimineaţă va ploua slab, dar vântul se va intensifica treptat, astfel că dimineaţa va atinge la rafală viteze de 40 - 45 de kilometri pe oră, favorizând în unele cartiere formarea poleiului sau a gheţuşului. Temperatura minimă va fi de 0 - 1 grad.

VREMEA. Începând de joi dimineaţă până vineri dimineaţă, vântul va continua să fie puternic, cu viteze la rafală de 50 - 55 de kilometri pe oră, va ploua şi temporar, mai ales la periferia oraşului, probabilitatea de apariţie a poleiului sau a gheţuşului va fi ridicată.

VREMEA. Vineri dimineaţă, vântul va deveni mai puţin puternic şi este posibil să fie lapoviţă sau ninsoare. Temperatura maximă va fi în jur de 1 grad, iar cea minimă va fi de minus 2 - minus 1 grad.

VREMEA. Începând de vineri dimineaţă până vineri seara, vor mai fi precipitaţii slabe, cel mai probabil sub formă de lapoviţă şi ploaie, îndeosebi dimineaţa, când vor mai fi condiţii de polei sau gheţuş. Vântul va sufla cu rafale de până la 40 - 45 de kilometri pe oră.

VREMEA. Meteorologii au emis miercuri o atenţionare nowcasting Cod galben de ceaţă pentru judeţele Giurgiu şi Teleorman, valabilă până la ora 12:00.

VREMEA. Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), în cele două judeţe se va semnala ceaţă, care determină scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri şi, izolat, sub 50 de metri.

VREMEA. Vești cumplite de la meteorologi, care au actualizat marţi ultima informare meteo, anunţând ninsori, ploi şi polei până miercuri la ora 10. Totodată, ANM a emis o avetizare cod galben de viscol, în vigoare până miercuri la ora 10 în şapte judeţe.

VREMEA. Potrivit actualizării, începând de marţi de la ora 11.00 până miercuri la ora 10.00, se vor înregistra precipitaţii moderate cantitativ, respectiv ninsori, precipitaţii mixte şi polei.

VREMEA. Va ploua sau ninge moderat în toate regiunile, urmând să se depună un strat nou de zăpadă. În vestul ţării trecător va fi lapoviţă şi ploaie. În regiunile sud-estice şi în extremitatea de sud se vor semnala mai ales ploi. Se va forma polei.

VREMEA. Meteorologii anunţă până spre sfârşitul săptămânii precipitaţii în cea mai mare parte a ţării, mai însemnate cantitativ în jumătatea de sud.

VREMEA. Totodată, ANM a emis şi o avetizare cod galben de viscol, în vigoare până miercuri la ora 10 în judeţele Caraş-Severin, Mehedinţi, Gorj, Vâlcea, Argeş, Dâmboviţa şi Prahova.

VREMEA. În Munţii Banatului şi în cea mai mare parte a Carpaţilor Meridionali va ninge viscolit, iar vântul va avea intensificări în special la altitudinile mari, cu rafale de peste 80 -90 kilometri pe oră, zăpada fiind spulberată şi troienită, condiţii în care vizibilitatea va scădea semnificativ.

VREMEA. În judeţele Mehedinţi, Gorj, Vâlcea şi în cea mai mare parte a judeţelor Argeş şi Caraş-Severin va ninge local însemnat cantitativ, iar stratul de zăpadă nou depus va fi consistent.

VREMEA. Alertă meteo de ultimă oră! Meteorologii au emis o nouă informare meteo de ninsori şi vânt în toată ţara, valabilă începând de marţi dimineaţa până miercuri după-amiază. În regiunile vestice, sudice şi sud-estice va fi lapoviţă şi ploaie, favorizând formarea poleiului. Prognoza pentru Bucureşti anunţă ninsori, ploi şi polei, dar şi temperaturi minime între -5 şi - 3 grade. Miercuri se încălzeşte şi se vor înregistra 7 grade.

VREMEA. Potrivit meteorologilor, de luni seară până marţi dimineaţă cerul va fi temporar noros în Capitală, vântul va sufla slab până la moderat şi se poate forma ceaţă, mai ales în zona preorăşenească. Temperatura minimă va fi cuprinsă între -5 şi -3 grade.

VREMEA. Începând de marţi dimineaţă până marţi seara, vremea va fi în general închisă şi vor fi precipitaţii sub formă de ninsoare, iar spre seară, cu tendinţă de transformare în lapoviţă şi ploaie. Vântul va sufla moderat, cu viteze de până la 35 km/h. Temperatura aerului nu va depăşi valorea de -1 grad.

VREMEA. De marţi seara până miercuri dimineaţă vremea se menţine în general închisă şi vor fi precipitaţii mixte ce vor favoriza depunerile de polei. Vântul va sulfa în general slab. Temperatura aerului, treptat va creşte uşor, astfel că miercuri dimineaţa se vor înregistra 1 - 2 grade.

VREMEA. Până miercuri seară, vor fi precipitaţii predominant sub formă de ploaie, mai ales în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu viteze de până la 30 km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade.

VREMEA. Potrivit informării meteo, începând de începând de marţi dimineaţa până miercuri după-amiază se vor înregistra ninsori moderate cantitativ şi strat nou de zăpadă, intensificări temporare ale vântului, precipitaţii mixte şi polei.

VREMEA. Aria ninsorilor va cuprinde treptat cea mai mare parte a ţării, începând cu regiunile sud-vestice.

VREMEA. În Munţii Banatului, în Carpaţii Meridionali, nordul şi vestul Olteniei, sudul Banatului, precum şi în nord-vestul Munteniei ninsorile vor fi moderate cantitativ, iar stratul de zăpadă nou depus va fi consistent.

VREMEA. Vântul se va intensifica în zonele montane, la început mai ales în Munţi Banatului, apoi îndeosebi pe crestele Carpaţilor Meridionali şi va avea, în general, viteze de 65 - 80 de kilometri pe oră, viscolind ninsoarea şi determinând diminuarea vizibilităţii.

VREMEA. Începând din noaptea de marţi spre miercuri şi în cursul zilei de miercuri, în regiunile vestice, sudice şi sud-estice vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ploaie, favorizând formarea poleiului.

×
Subiecte în articol: vremea

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close