Antena 3 CNN Actualitate Social Vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit. Prognoza meteo pentru următoarele zile

Vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit. Prognoza meteo pentru următoarele zile

Vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit. Prognoza meteo pentru următoarele zile
Sursa foto: foto: Pixabay.com
20 Dec 2017   •   18:30

Administrația Națională a Meteorologiei a anunțat că vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit, în special dimineaţa şi noaptea, în cea mai mare parte a ţării.

Joi

Vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit, în special dimineaţa şi noaptea, în cea mai mare parte a ţãrii. Vor fi înnorãri în vest, centru şi nord, unde mai ales spre searã şi noaptea va ninge, în timp ce în restul teritoriului cerul va fi variabil, iar precipitaţiile se vor semnala numai cu totul izolat. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu intensificãri temporare în zona montanã înaltã, unde va spulbera zãpada. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 şi 4 grade, iar cele minime între -12 şi -2 grade.

Vineri

Vremea va deveni normalã termic în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi noros în vest, centru şi nord, unde se vor semnala precipitaţii pe arii mai extinse seara şi noaptea, iar în rest înnorãrile vor fi temporare şi precipitaţiile izolate. Acestea vor fi sub formã de ninsoare la munte, mixte în regiunile vestice şi predominant ninsori în celelalte zone. Pe spaţii mici vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri, iar pe crestele montane va sufla tare viscolind sau spulberând zãpada.

Temperaturile maxime se vor încadra între -1 şi 7 grade, iar cele minime între -8 şi 1 grad. Dimineaţa şi noaptea pe arii restrânse vor fi condiţii de ceaţã.
Presiunea atmosferica va mai scãdea.

Sâmbătă

Cerul va fi mai mult noros în jumãtatea de nord a ţãrii, unde se vor semnala precipitaţii pe arii mai extinse seara şi noaptea. În restul teritoriului înnorãrile vor fi temporare, iar precipitaţiile se vor semnala pe spaţii restrânse, cu precãdere în prima parte a intervalului.

Temperaturile maxime se vor încadra între -1 şi 7 grade, iar cele minime între -8 şi 0 grade.

×
Subiecte în articol: vremea meteo prognoza rece
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close