Antena 3 CNN Actualitate Socrii primarului Cătălin Cherecheş rămân în arest, în dosarul mitei pentru un judecător. Decizia este definitivă

Socrii primarului Cătălin Cherecheş rămân în arest, în dosarul mitei pentru un judecător. Decizia este definitivă

Socrii primarului Cătălin Cherecheș vor fi cercetați în continuare în arest. Este decizia luată de Magistrații Curții de Apel Târgu Mureș.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Noi 2023   •   15:22

Magistrații Curții de Apel Târgu Mureș au decis luni, faptul că socrii primarului Cătălin Cherecheș vor fi cercetați în continuare în arest preventiv. Decizia este definitivă.

Cei doi soți au fost aduși luni dimineață din arestul Inspectoratului Județean de Poliție Mureș, pentru a participa la ședința desfășurată astăzi.

În fața magistraților, aceștia au cerut să fie cercetați în stare de libertate, la fel cum se întâmplă și în cazul soției lui Cătălin Cherecheș.

Magistrații au decis că ceea ce judecătorii de la Tribunalul Mureș au stabilit vineri și anume arestul pentru 30 de zile pe numele socrilor lui Cătălin Cherecheș, este unul corect și că cercetarea celor doi în stare de libertate ar putea influența mersul anchetei, asta pentru că ei ar putea intra în contact cu alți martori din acest dosar.

Citește și: Socrul primarului Cătălin Cherecheş, sfidător la tribunal: "Am cerut împrumut de la tine!"

Surse din rândul anchetei susțin că în următoarele zile, în fața anchetatorilor, ar urma să ajungă și primarul Cătălin Cherecheș pentru a da explicații, dar și mama sa.

×
Subiecte în articol: Catalin Chereches soacra arest spaga
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close