Antena 3 CNN Actualitate Şofer de TIR la spital, după ce a fost izbit cu autotrenul de un coleg, în urma unui conflict, lângă frontiera Borş II

Şofer de TIR la spital, după ce a fost izbit cu autotrenul de un coleg, în urma unui conflict, lângă frontiera Borş II

Un incident șocant a fost surprins de camerele de supraveghere din Vama Borş, acolo unde un şofer de TIR a fost izbit din plin cu autotrenul de un coleg, în urma unui conflict.

Şofer de TIR la spital, după ce a fost izbit cu autotrenul de un coleg, în urma unui conflict, lângă frontiera Borş II
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Claudia Popovici    |    14 Noi 2023   •   23:29

Update 23:37. Şoferul de TIR de 36 de ani, din județul Sălaj, care l-a rănit intenționat pe colegul din Bihor, a fost condus la o unitate medicală din municipiul Oradea, în vederea evaluării psihologice.

 

Şofer de TIR la spital, după ce a fost izbit cu autotrenul de un coleg, în urma unui conflict, lângă frontiera Borş II

Incidentul s-a produs marţi dimineaţa la ieșirea din parcarea cântar din Vama Borş ll, între un șofer de TIR din Sălaj şi unul din Bihor, şi a fost surprins de camerele de supraveghere din vamă.

Conflictul a pornit când unul dintre şoferii de TIR ar fi încercat să intre în faţa celuilalt pentru a nu mai sta la coadă.

Nervos de atitudinea colegului, şoferul din Sălaj, un bărbat în vârstă de 36 ani, a luat o piatră cu care a spart parbrizul șoferului de TIR din Bihor. 

Bărbatul din Bihor a coborât apoi din maşină pentru a-i cere socoteală individului, moment în care acesta a pornit autotrenul şi l-a accidentat intenționat notează ebihoreanul.ro

În urma impactului, martorii au sunat la 112. La fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului Rutier, cei ai Serviciului de Investigații Criminale și specialiști criminaliști, alături de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Șoferul din Bihor, un tânăr în vârstă de 31 ani, a ajuns la spital, cu răni la nivelul capului.

Ambii conducători de vehicule au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și lovirea sau alte violențe, iar cercetările continuă sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

×
Subiecte în articol: sofer de tir bărbat rănit Vama Borș
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close