Antena 3 CNN Actualitate Șoferul unei mașini avariate, martor la aterizarea de urgență a elicopterului: ”Am încercat să accelerez cât am putut!”

Șoferul unei mașini avariate, martor la aterizarea de urgență a elicopterului: ”Am încercat să accelerez cât am putut!”

Șoferul unei mașini, martor la aterizarea forțată a elicopterului militar din sensul giratoriu de la Aviatorilor, a povestit cum a observat aparatul de zbor, în oglindă, care începuse să piardă altitudine, chiar înainte ca acesta să treacă pe deasupra și să lovească un stâlp care a căzut chiar pe mașina condusă de bărbat.

Șoferul unei mașini avariate, martor la aterizarea de urgență a elicopterului: ”Am încercat să accelerez cât am putut!”
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea
de Laura Dinu    |    15 Iul 2021   •   13:04

”Mă duceam către muncă, către zona Snagov, și aveam undeva la 8 oameni în mașină. Mergând așa, am văzut elicopterul în oglindă, show aviatic evident, și după am văzut cum începe să cadă unul din ce în ce mai jos. Și atunci am încercat să accelerez cât am putut.

Ideea e că unul a cam pierdut până a ajuns la cablurile de la stâlp și în momentul ăla, când a luat cablurile, au căzut stâlpii peste noi, mai e un domn cu Fordul, care a scăpat oarecum pentru că e duba mea mai înaltă. Mai mult de atât.... Ne-am speriat, îți dai seama.

Suntem toți în regulă. Mă bucur că s-a întâmplat așa și că nu a mai luat altceva după el, mai mulți stâlpi sau eventual să cadă. Am văzut că s-a oprit fix pe plafon la Ford. Da, pe stâlpul lui de la Ford. Și la mine la fel, pe stâlpul din stânga. Amândoi am luat stâlpii. Bine că sunt mașinile rezistente. Aveam geamul spart toată partea de stânga, stâlpul de rezistență stânga, plafonul e luat. E destul de mult pe stânga acolo. Bine că nu a intrat nimic în mașină.

Era toată lumea agitată. Nu cred că a înțeles cineva ce s-a întâmplat până nu a văzut elicopterul cum coboară în rond. Îți dai seama, toată lumea panicată, speriată toată lumea.

A încercat să-l mai ridice un pic, dar nu a putut decât până la nivelul stâlpilor. Bine că nu a mai luat nimic după el. El, la nivelul cablurilor a reușit să îl țină până în rond. Nu a putut să îl ridice mai sus de atât. Era destul de jos”, a povestit șoferul pentru Digi24

[GAL layout="5"]

Elicopter militar, aterizare de urgență în sensul giratoriu de la Aviatorilor, în Bucureşti

Un elicopter militar a aterizat de urgență, în această dimineață, în sensul giratoriu de la Aviatorilor, în București.

Elicopterul militar ce aparține Statelor Unite ale Americii ar fi suferit o defecțiune tehnică și chiar a lovit doi stâlpi în zona Charles de Gaulle. Cei doi stâlpi au fost retezați şi au ajuns pe șosea, blocând astfel traficul.

Pilotul elicopterului a găsit zona perfectă pentru a ateriza fără a provoca alte pagube, astfel că a efectuat o aterizare de urgență în sensul giratoriu de la Aviatorilor.

Șoferilor nu le-a venit să creadă atunci când lângă ei, în sens, a aterizat elicopterul american.

×
Subiecte în articol: elicopter
Parteneri
Hidroelectrica a lansat aplicaţia pentru facturare şi transmitere index!
x close