Antena 3 CNN Actualitate SOLSTIȚIUL DE IARNĂ 2017. Zodiile binecuvântate de SOLSTIȚIUL DE IARNĂ 2017

SOLSTIȚIUL DE IARNĂ 2017. Zodiile binecuvântate de SOLSTIȚIUL DE IARNĂ 2017

SOLSTIȚIUL DE IARNĂ 2017. Zodiile binecuvântate de SOLSTIȚIUL DE IARNĂ 2017
22 Dec 2017   •   14:34

SOLSTIȚIUL DE IARNĂ 2017. Coincidențe fericite le aduc unor zodii cele mai frumoase zile. SOLSTIȚIUL DE IARNĂ 2017. Google celebrează SOLSTIȚIUL DE IARNĂ 2017 cu un Google Doodle special. Vine și o perioadă în care mai toți nativii vor realiza ce contează cu adevărat pentru ei. Descoperă ce-ți prezic astrele pentru următoarea perioadă! SOLSTIȚIUL DE IARNĂ 2017

SOLSTIȚIUL DE IARNĂ 2017 Berbec

SOLSTIȚIUL DE IARNĂ 2017 Sunt capabile de gesturi nebuneşti ca să demonstreze ceea ce simt. Îşi vor planifica întâlnirile de asemenea manieră, încât să includă şi o componentă culturală: operă, teatru, filarmonică, muzeu. Își vor impresiona partenerul atât de greu de urnit. Trebuie să aibă grijă de sănătatea inimii.

Taur

Îmbină utilul cu plăcutul. Se simt excelent şi probabil acesta este un motiv întemeiat ca să demonstreze că ştiu ce au de făcut. Este posibil să fie promovate, dar putem vorbi şi despre o propunere pentru un alt  loc de muncă. Indiferent ce aleg, vor face față cu succes. Stabilesc obiectivele pentru următoarea decadă.

SOLSTIȚIUL DE IARNĂ 2017 Gemeni

SOLSTIȚIUL DE IARNĂ 2017 Trebuie doar să rămână deschise la nou pentru ca răspunsurile să vină. A trecut prea mult timp de când nu s-a mai văzut cu prietenele? Ar putea s-o facă fără să se supere cineva. Dacă sunt singure, au şansa de a întâlni persoana perfectă pentru ele. Cele mai bune prietene sunt şi cele mai bune aliate.

SOLSTIȚIUL DE IARNĂ 2017 Rac

SOLSTIȚIUL DE IARNĂ 2017 Curajul de a se implica le va oferi o perspectivă excelentă. Coincidenţele fericite le aduc câteva zile fantastice. Nu le plac ermetismul, secretele şoptite, vorbele spuse pe jumătate. Vor fi creative în echipă cu un coleg și vor fi remarcate de şefi. Să nu li se urce la cap. Cele care lucrează în domeniile social sau economic pot fi cooptate în proiecte inedite.

SOLSTIȚIUL DE IARNĂ 2017 Leu

SOLSTIȚIUL DE IARNĂ 2017 Au nevoie de echipă. Simt că tot ceea ce vor să creeze are nevoie de o forță unită și atunci se bazează pe colegi sau pe cei apropiați. Debordează de energie. Pentru a da de cap unei probleme, vor fi nevoite să facă o analiză interioară. Au făcut un progres uriaș în a se cunoaște nu doar pe sine, ci și pe cei care trec prin situații asemănătoare.

SOLSTIȚIUL DE IARNĂ 2017 Fecioară

SOLSTIȚIUL DE IARNĂ 2017 Înainte de a înţelege că au cheltuit prea multă energie încercând să schimbe ceva ce oricum nu pot controla, să se asigure că ştiu exact cu ce fel de probleme au de a face. În cele din urmă, important este ca lor să le fie bine. Grija de sine este primul pas pentru luminarea vieții celor de lângă ele. Criticile lor au un impact puternic asupra partenerului.

sursa: Clickpentrufemei

×
Subiecte în articol: Google Doodle
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close