Antena 3 CNN Actualitate Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor: "Nu e niciun pericol la podul de la Brăila!"

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor: "Nu e niciun pericol la podul de la Brăila!"

Peste 180 de şuruburi care nu erau prinse au fost descoperite de echipele care fac verificări la podul de peste Dunăre de la Brăila. Cu toate acestea, ministrul Transporturilor susţine că nu este niciun pericol pentru oamenii care trec prin zonă.

de Georgiana Adam    |    01 Sep 2023   •   12:47

"Până aseară au fost verificate peste 50.000 de şuruburi. Totalul şuruburilor pe acest pod este undeva la 100.000. În jur de 100.000 de şuruburi. La cele peste 50.000 de şuruburi s-au găsit 170 de şuruburi nestrânse.

O să se termine această verificare în zilele următoare, azi, mâine. Îi asigur pe toţi românii că nu e niciun fel de pericol, aşa cum am văzut, să pice podul, să pice unii în Dunăre şi aşa mai departe.

Citeşte şi: Șuruburi de la podul peste Dunăre de la Brăila, desfăcute cu mâna de un român: "E făcut la fantezie". Reacţia CNAIR

Am văzut că există nişte formaţiuni politice care fac şi plângere pe la Bruxelles. Dacă au temeri să treacă peste pod, poate să treacă cu bacul dacă ştiu unde se află Brăila. Eu am mari dubii că domnii ăştia ştiu unde e Brăila în România.

Vă asigur că nu există niciun fel de probleme de siguranţă. Nu înţeleg, de multe ori, această dorinţă a unora de a scoate în evidenţă doar lucrurile rele, doar faptul că în România nimic nu se poate întâmpla bine", a declarat Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor.

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu podul de la Brăila
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close