Antena 3 CNN Actualitate Sorin Ovidiu Vîntu, în stare critică la spital! Medicii sunt rezervați cu privire la starea de sănătate a omului de afaceri

Sorin Ovidiu Vîntu, în stare critică la spital! Medicii sunt rezervați cu privire la starea de sănătate a omului de afaceri

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a fost internat de urgență, în noaptea de joi spre vineri, la Institutul Fundeni din Capitală. 

Sorin Ovidiu Vîntu, în stare critică la spital! Medicii sunt rezervați cu privire la starea de sănătate a omului de afaceri
Sursa foto: Agerpres
de Milena Niță    |    21 Aug 2020   •   14:13

El a fost adus la spital într-o stare precară, iar primele investigații medicale au arătat că este vorba de o infecție generalizată, potrivit unor surse medicale, citate de gandul.ro.

În plus, doctorii sunt rezervați cu privire la evoluția stării de sănătate a lui Sorin Ovidiu Vîntu, iar un verdict medical ar putea fi dat după ce afaceristul va fi supus unor investigații amănunțite. 

Vîntu, operat de mai multe ori

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a mai avut probleme de sănătate în trecut. El a suferit mai multe operaţii, cea mai recentă având loc anul acesta, în luna iunie, la un spital privat din Capitală.

Medicii au intervenit atunci pentru că Vîntu avea probleme grave vasculare la nivelul membrelor inferioare. Afecțiunea de care suferă Vîntu este îngustarea unor vase de sânge importante la nivelul picioarelor, iar boala i s-a agravat în perioada detenției.

Cine este Sorin Ovidiu Vîntu

Sorin Ovidiu Vîntu este unul dintre cei mai controversați milionari ai României. El a fost eliberat condiționat din închisoare în martie, după ce a executat o parte din condamnarea de 11 ani de detenție, rezultată din contopirea unor pedepse primite în mai multe dosare.

Ultima condamnare de 10 ani închisoare îi fusese aplicată lui Vîntu în aprilie 2018, într-un dosar privind delapidarea patrimoniului Asociaţiei Salariaţilor din cadrul SNP Petrom SA. El mai avea, totodată, și alți 8 ani închisoare primiți în dosarul FNI, 6 ani şi 2 luni închisoare în dosarul falimentării companiei Petromservice, 2 ani închisoare pentru favorizarea lui Nicolae Popa și un an închisoare pentru şantajarea lui Sebastian Ghiţă.

Vîntu: Pandemia de COVID este "o manipulare"

După eliberarea din închisoare, milionarul a devenit de activ pe rețelele de socializare, unde s-a arătat a fi unul dintre contestarii măsurilor guvernamentale privind combaterea COVID-19. 

"Ceea ce vedem astăzi este o conspiraţie nu a unui singur stat. Sunt convins că sunt două-trei state mari implicate în toată povestea asta. Nu fac altceva decât să evalueze ce fac guvernele, ce face populaţia pentru a şti cum să folosească şi vor folosi aceste informaţii peste 20-30 de ani", spunea Vîntu, într-o postare pe Facebook.
 

×
Subiecte în articol: Sorin Ovidiu Vîntu spital
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close