Antena 3 CNN Actualitate Sorin Ovidiu Vîntu, transportat la spital, după ce i s-a făcut rău în sala de judecată

Sorin Ovidiu Vîntu, transportat la spital, după ce i s-a făcut rău în sala de judecată

Sorin Ovidiu Vîntu, transportat la spital, după ce i s-a făcut rău în sala de judecată
Sursa foto: Foto: Intact Images
06 Dec 2010   •   12:43

Sorin Ovidiu Vîntu va fi transportat la un spital din Capitală, după ce i s-a făcut rău la Tribunalul Bucureşti. Omul de afaceri se afla acolo pentru un nou termen în procesul în care este judecat pentru favorizarea infractorului.

Incidentul s-a petrecut în sala de judecată. Omului de afaceri i s-a făcut rău şi a cerut magistraţilor să îi permită să meargă la spital. Din primele informaţii reise că ar fi vorba despre o problemă cardiacă.

Avocaţii omului de afaceri au cerut instanţei amânarea termenului de judecată. Magistraţii au decis, însă, să continue procesul, urmând ca la termenul de luni avocaţii să susţină o serie de cereri şi excepţii.

Sorin Ovidiu Vîntu, transportat la spital


Sorin Ovidiu Vîntu a mai fost internat în luna octombrie, la Spitalul Floreasca din Capitală. Omul de afaceri a fost spitalizat atunci la Terapie Intensivă, întrucât acuza probleme cardiace.

Sorin Ovidiu Vîntu a refuzat să îşi ia medicamentele şi să mănânce câteva zile, în perioada în care s-a aflat în arestul Direcţiei de Cercetări Penale. Se pare că omul de afaceri ar urma un tratament medicamentos pentru poliomielita de care suferă.

Vîntu a fost arestat preventiv în noaptea de 9 spre 10 septembrie şi este acuzat că a favorizat fuga din ţară a fostului director Gelsor, Nicolae Popa. După o săptămână petrecută după gratii, Curtea de Apel Bucureşti a admis recursul, depus de apărătorii acestuia. Vînu a fost, astfel, eliberat din arestul Poliţiei Capitalei, pe 16 septembrie.

Procesul lui Vîntu a început în luna noiembrie, însă primele două termene de judecată au fost amânate din diverse motive.

×
Subiecte în articol: Sorin Ovidiu Vîntu spital tribunal proces
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close