Antena 3 CNN Actualitate Soţia "înţepătorului" din tramvaiul 41 a divorţat de agresor

Soţia "înţepătorului" din tramvaiul 41 a divorţat de agresor

Soţia "înţepătorului" din tramvaiul 41 a divorţat de agresor
Sursa foto: Foto: Facebook
de M.Z.    |    24 Ian 2012   •   22:45

Soţia agresorului cu ac din tramvaiul 41 s-a hotărât să-şi părăsească soţul şi a divorţat. Plângerile victimelor lui Cristian Nistor l-au băgat pe acesta la închisoare pe bărbat şi au convins-o pe soţia lui, o brunetă, să îl părăsească.

Tinere şi brunete, de preferat cu picioare lungi şi subţiri. Nu este un anunţ de casting, ci tipologia victimelor agresorului cu ac din tramvaiul 41. După audierea tinerelor, anchetatorii au observat că toate par trase la indigo.

În total, şapte tinere au depus plângeri la Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 6. Când femeile au ajuns la audieri, procurorii au avut parte de o surpriză - toate aveau o fizionomie asemănătoare, erau slabe, înalte, brunete sau şatene.

Agresorul le alegea din staţie şi urca odată cu ele în tramvai. Tinerele alese erau întotdeauna îmbrăcate sumar. Cătălin Nistor se apropia de ele şi le înţepa în zona picioarelor pentru a le atrage atenţia.

Soţia lui Cătălin Nistor, avocată de profesie, i-a asigurat apărarea la începutul cercetărilor soţului ei. Aşa a ajuns să citească fiecare declaraţie şi să caute scuze pentru comportamentul lui. Deşi a pledat pentru el în sala de judecată, nu o va mai face şi în viaţa personală. Luni, Judecătoria sectorului 6 a pronunţat divorţul celor doi. 

 




×
Subiecte în articol: agresor sotie
Parteneri
Crimă pe stradă, în plină zi! O femeie din Olt a fost ucisă de soț
x close