Antena 3 CNN Actualitate Soţia lui Adrian Pintea a obţinut, în instanţă, o mare parte a averii acestuia

Soţia lui Adrian Pintea a obţinut, în instanţă, o mare parte a averii acestuia

Soţia lui Adrian Pintea a obţinut, în instanţă, o mare parte a averii acestuia
Sursa foto: sala de tribunal
25 Feb 2009   •   18:41

Judecătorii au decis. Soţia actorului Adrian Pintea, Lavinia Pintea, va primi cea mai mare parte a averii acestuia. Apartamentul şi maşina deţinute în timpul căsătoriei celor doi vor reveni acesteia, în timp ce restul veniturilor vor fi împărţite între ea şi tatăl şi sora lui Pintea, anunţă Agerpres.
Lavinia Pintea a înaintat, pe data 25 ianuarie 2008, o acţiune la Judecătoria sectorului 2, prin care cerea jumătate din bunurile dobândite în timpul căsătoriei, respectiv aproximativ 90.000 de lei, reprezentând depozite bancare, şi jumătate din drepturile patrimoniale de autor ale lui Adrian Pintea.
Soţia actorului a solicitat doar o parte din bunurile dobândite în comun cu soţul ei în timpul căsniciei şi susţine că a fost acuzată, pe nedrept, că a publicat operele lui Adrian Pintea.
?Mi-am permis să public un volum de poezii şi scrisori de dragoste dedicate de soţul meu mie. Toate textele aveau scris pe ele numele meu, deci erau ale mele. Erau texte scrise de soţul meu pentru mine?, a declarat Lavinia Pintea.
Ea a solicitat instanţei să stabilească partea pe care trebuie fiecare dintre moştenitori să o primească, inclusiv în ceea ce priveşte autoturismul în valoare de 26.000 lei.
Actorul Adrian Pintea a murit pe 8 iunie 2007, la Institutul Clinic Fundeni, în urma unei ciroze, care s-a complicat sever cu o insuficienţă cardiacă.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: proces mostenire
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close