Antena 3 Actualitate Spania. Insula Mallorca, acoperită de zăpadă

Spania. Insula Mallorca, acoperită de zăpadă

12 Mar 2010   •   23:16
Spania. Insula Mallorca, acoperită de zăpadă

Surpriză de proporţii pentru locuitorii din Mallorca. Un strat de 20 de centimetri de zăpadă a acoperit întreaga insulă în câteva ore. Meteorologii spun că au fost ultimii fulgi de zăpadă din acest sezon în Spania.

Ninsorile abundente din Mallorca au provocat închiderea mai multor drumuri. Cu toate acestea, locuitorii insulei au fost încântaţi de spectacolul destul de rar pe care îl oferă iarna în acea parte a Spaniei.

Stratul de zăpadă a ajuns în unele zone la 20 de centimetri, iar temperatura minimă abia a ajuns la 5 grade sub zero. Oamenii spun că nu au mai avut parte de multă zăpadă în Malorca şi s-au declarat surprinşi de o iarnă aşa târzie.

Iarna nu a fost deloc blândă cu Spania. În Barcelona, s-au înregistrat cele mai mari căderi de zăpadă din ultimii 25 de ani, iar oamenii surprinşi de viscol în ultimele zile au ajuns în adăposturile de urgenţă puse la dispoziţie de autorităţi. Peste 220.000 de persoane au rămas fără curent electric în Catalunia din cauza ninsorilor abundente.

Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close